Aggasztó hírek érkeztek Szoboszlai állapotáról – nem csak 1-2 meccset kell kihagynia

2024. február 05. 21:15

Ismét a combhajlítójával vannak problémái a magyar válogatott csapatkapitányának.

2024. február 05. 21:15
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) congratulates Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (R) at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. Liverpool and Arsenal equalised 1 - 1.
Paul ELLIS / AFP

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy kisebb sérülés miatt kimaradt az Arsenal elleni vasárnapi keretből Szoboszlai Dominik. Pontosabb információk nem derültek ki a magyar középpályás állapotáról, csupán annyi, hogy ugyanazon a területen érez fájdalmat, ahol korábban megsérült.

Az Index hétfő este arról írt, a hétvégén érkezett első hírmorzsák túlzóan optimisták voltak, néhány napos kihagyás helyett a liverpooliak már három-négy hetes felépülési idővel számolnak. A portál szerint februárban valószínűleg már nem léphet pályára Szoboszlai Dominik.

Jürgen Klopp gondjai így tovább tornyosulnak, ugyanis csapatára – a Burnley elleni február 10-ei bajnokival kezdődő időszakban – 28 nap alatt nyolc tétmeccs vár.

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2024. február 06. 06:53
SeggfejKétes! Talán azért mert értek hozzá.
Kétes
2024. február 05. 22:03
BénaVéna! Miért ugacc bele olyan dolgokba amihez nem értesz!
véna
2024. február 05. 21:49
Amikor a hátára ugrik egy idióta és a hülye még szalad is vele, kényszeredett mosollyal. Aki ilyen gólörömöket produkál az ne csodálkozzon.
Kozmosz
2024. február 05. 21:26
Az ilyesmi történik az élsportban. Tudomásul kell venni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!