Szoboszlaival ellentétben Gulácsinak főhet a feje, hogy bekerült ebbe az összeállításba (VIDEÓ)

2024. október 03. 07:41

Dusan Vlahovics, a Juventus csatára hatalmas gólt rúgott a magyar kapusnak.

2024. október 03. 07:41
null

Nyitókép: www.fociclub.hu

 

Két mérkőzés, két vereség – az RB Leipzig rendkívül rossz rajtot vett a Bajnokok Ligájában – számolt be a Magyar Nemzet

Gulácsi Péter – akit a napokban Marco Rossi kihagyott a válogatott keretéből –, és Willi Orbán csapata az első fordulóban 1–0-s vezetést követően 2–1-re kapott ki az Atlético Madrid otthonában, a spanyolok győztes találata a 90. percben született.

Ezt is ajánljuk a témában

A lipcseiek szerencséje szerdán sem fordult meg: hazai pályán 1–0-ra és 2–1-re is vezettek a Juventus ellen, sőt, az 59. percben az olaszok kapusa, Michele Di Gregorio piros lapot kapott, miután a tizenhatoson kívül kézzel avatkozott játékba. 

A Juventus azonban nem omlott össze, sőt: Vlahovics a 68. percben egyenlített, majd Francisco Conceicao a 83. percben megszerezte a győztes gólt, így az RB Leipzig 3–2-es vereséget szenvedett.

A meccs legjobbja, Dusan Vlahovics. Fotó: Juventus hivatalos X-oldala

Gulácsi Péternek nehéz napja volt, mivel Vlahovics kétszer is betalált: először az 50. percben, amikor Orbánt megelőzve közelről lőtt a hálóba egy bal oldali beadás után, majd a 68. percben távolról tárazott Gulácsi kapuját. Utóbbi gólja az adott játéknap legszebb találatai közé került. Az összeállításban Mohamed Szalah gólja is fellelhető, akinek az asszisztot a magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik adta. 

A játéknap legszebb találatait itt megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. október 03. 10:59
Nagy hirtelen nem tudnék kapust mondani, aki ezt kiszedte volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!