Rossi elárulta, miért hagyta ki Gulácsit a keretből

2024. október 01. 14:01

Az RB Leipzig kapusa idén már nem véd a válogatottban.

2024. október 01. 14:01
null

Nyitókép: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

Ahogy arról beszámoltunk, kihirdette keretét a következő két Nemzetek Ligája-meccsre Marco Rossi. Nagy meglepetésre kimaradt a névsorból az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter.

Azt kérte tőlem, hogy tekintsünk el attól, hogy az utolsó négy meccsre meghívjuk”

 – árulta el Marco Rossi a sajtótájékoztatón. 

Gulácsi Péter tehát saját kérésére – hivatkozva a korábbi súlyos sérülésére és a sűrű programra – idén nem véd már a válogatottban. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moralisfoleny
2024. október 01. 15:55
A Bundesliga legjobb kapusa volt a hónapban, egyszerűen nem kér a holland 5-ösből a Puskásban. A fagyi náciai meg szurkolhatnak végre Dibusznak.
Lehigh
2024. október 01. 14:27
Teljesen egyettertek Gulacsival, 34 eves VILAGBAJNOKSAG /2026/ utan valoszinuleg nem lesz valogatott. Jojjenek a fiatalok.
oberennsinnen49
2024. október 01. 14:23
Gulácsinak elege lett a közmédia, a sportmédia - amely a lényeget tekintve a Ferencváros s.ggnyalója - az örökös Fradizásával M4-től Nemzeti Sportig, Mandinerig, Origóig stb. - Dibuszozásából. Másrészt: nem akarja tovább égetni magát a válogatott védelme mögött, mert ezek után a meccsek után vissza kell mennie Németországba, a Bundesligába. Én megértem őt, tett már eleget, és ha nagyon kell, vissza fog térni.
Reszelő Aladár
2024. október 01. 14:10
Gula már sokszor bizonyított, ha pihenni szeretne akkor hadd pihenjen a válogatott szünetben. Várjuk vissza jövőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!