Cristiano Ronaldo csapata 10 millió eurót ajánlott a magyar válogatott ifjú tehetségéért – íme a válasz!

2024. szeptember 21. 13:43

A szaúdi klub nem sajnálta volna a pénzt a 19 éves támadóért.

2024. szeptember 21. 13:43
Vancsa Zalán, új klubja, a belga Gent mezében

Nyitókép: KAA Gent

Mint arról beszámoltunk, Vancsa Zalánt egy polccal magasabbra helyezte munkaadója, a Manchester City-t is tulajdonló City Group. A 19 éves szélső az előző két idényben kiváló teljesítményt nyújtott belga Lommel együttesében, így a lépés nem véletlen. Az Egyesült Arab Emirátusok tulajdonában álló cégcsoport óriási potenciált lát a magyar válogatott támadóban, és további fejlődése érdekébn egy évre kölcsönszerződéssel „áthelyezték” másik csapatukhoz, a jóval erősebb Genthez. 

A napokban azonban megjelent egy hihetetlennek tűnő hír, miszerint Cristiano Ronaldo klubja, a szaúdi al-Nasszr kereken 10 millió eurót ajánlott Vancsa Zalánért. 

Ez még akkor is meglepő, ha tudjuk, hogy az arabok óriási összegeket fektetnek az európai játékosok szerződtetésébe, hiszen Vancsa piaci értéke a Transfermarkt szerint jelenleg 1,2 millió euró

Ezt is ajánljuk a témában

 Mint azóta kiderült, Vancsa Zalán – és valószínűleg a Cityy Group is – nemet mondott az ajánlatra, és a Gent együttesét választotta, mert egyrészt a szakmai fejlődése szempontjából ezt tartja jobb döntésnek, másrészt nem szeretett volna egy gyökeresen különböző életvitelt folytatni a jövőben. A transzfer után a 19 éves magyar tehetség lapunknak elmondta, úgy gondolja, a legjobb helyre került, és boldog, hogy végre pont került az átigazolási ügy végére.

A NemzetiSportnak nyilatkozva pedig úgy fogalmazott, 

A lehető legjobb helyre kerültem. Már akkor is csupa pozitív tapasztalatom volt, amikor orvosi vizsgálatra és különböző fizikai tesztekre érkeztem Gentbe. Szűkös volt az idő, hiszen aznap éjfélig kellett leadni a névsort a Konferencialigára, de mindent profin levezényeltek

 – mondta az új kihívásokról a támadó, aki az előző idényben 30 mérkőzésen 12-szer volt eredményes, és öt gólpasszt adott. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. szeptember 21. 14:46
Végre egy magyar focista, aki nincs tetőtől talpig tetoválva. (Mint Tóth Gabi meg Liu Shaolin s. és sajna Szoboszlai is).
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 13:49
🍓 ️ ­É­­r­t­é­k­­­e­l­d­­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­ ­­p­u­­n­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!