Szülész-nőgyógyász: Imane Helif világéletében nő volt, és az is marad (VIDEÓ)

2024. augusztus 03. 19:57

Dr. Krauth Barbara egy TikTok videóban elmondta, hogy az interszexuális bokszoló biológiailag nőnemű.

2024. augusztus 03. 19:57
Boxing - Olympic Games Paris 2024: Day 6

Nyitókép: Fabio Bozzani/Anadolu via Getty Images

Dr. Krauth Barbara elmondta, hogy Imane Helif biológiai értelemben nőnemű volt világ életében, és az is marad. 

„Ahhoz, hogy értsük, hogy valaki mitől nő vagy férfi, előbb értenünk kell, hogy hogy lesz egy embrióból fiú, vagy lány. A nemi szervünk fejlődése életünk első nyolc hetéig teljesen egyformán alakul, mindkét nemű embrióban. A férfi nemi hormon, azaz a tesztoszteron hatására a nemi szervek férfi irányba fejlődnek, Y kromoszóma hiányában a program automatikusan a női ivarszervekké fejlődik” – kezdte a szakértő. 

Előfordulhat, hogy a tesztoszteronra érzéketlenek a szöveti receptorok, így nem fejlődnek ki a férfi nemi jellegek. Ezt a tünetegyüttest úgy hívjuk, androgén inszenzivitási szindróma”

– folytatta. „Mivel a külső nemi szervek fejlődése tesztoszteron hiányában automatikusan lefuttatja a női programot, ezért ezek a babák lány babáknak néznek ki, és akként is nevelik őket, akként is érzik magukat” – tette hozzá Dr. Krauth Barbara. Az orvos elmondta, hogy gyakran a pubertás korig rejtve marad a betegség, mivel ebben a korban nem indul be a menstruáció. 

Erre egy példa Imane Helif, algériai ökölvívó, aki a női kategóriában versenyez, annak ellenére, hogy XY kromoszómával rendelkezik. Világéletében nő volt, és az is marad. Az emberi biológia komplex és sokszínű”

– hangsúlyozta. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. augusztus 05. 17:50
a NOB irányt mutat: - az a kacsa, amelyik úgy mozog, mint egy kacsa, - úgy hápog, mint egy kacsa, - olyan kromoszómái és heréi vannak, mint egy kacsának, .... az liba! ...
orokkuruc-2
2024. augusztus 05. 08:38
Egy nőgyógyász, ami nem tudja, hogy Y hormonja NEM LEHET NŐNEK, na egy ilyen überbrutál gáz! Mindanyiunk megnyugtatására kérlek, cikkíró ismerd be, hogy ez a Krauth Barbara a CEU-n kapta a Dr.-t !
nnjohn
2024. augusztus 04. 20:36
Csak megemlíteném, hogy az afrikai SEMENYA is ugyanebben a cipőben jár, pedig ő csak egy futó, MÉGSEM futhat a nők között, mert nem volt hajlandó szedni a tesztoszteroncsökkentő gyógyszert....
2024. augusztus 04. 20:33 Szerkesztve
Vagyis, BARBARA!!!! BEISMERTED, hogy az illető algír BIOLÓGIAI FÉRFI. AKI XY kromoszómás, az FÉRFI, akkor is ha "nő". Merthogy egyébként hiába van női genitáliája: akkor is meddő. És mivel PUBERTÁS korában viszont BEINDULTAK értelemszerűen a HÍMSÉGI hormonok, ezért a FIZIOLÓGIAI felépítése: csontozat, izomzat, zsírarány, ERŐ MIND FÉRFI jellegű lett. És még hányszor kell elmondani, hogy NEM A PUNCIJÁVAL BOKSZOL, hanem a FÉRFIAS KEZÉVEL baxki !!!!! Ha pedig még a DOPPINGELLENES labornak az ENDOGÉN (saját belső szervei termelte) tesztoszterontúltengés is DOPPINGOLÁSI folyamat, ezért vagy szednie kellett volna tesztoszteroncsökkentő gyógyszert, minimum 1 évig !!!!! vagy az összes vele megküzdő NŐNEK is adni kellett volna éppen annyi tesztoszteront, mint amennyi az algírnak van...... HA még egy BRIDZS versenyen is van tesztoszteronszint ellenőrzés, VAJON ITT mijafaxért nem volt, amikor ez egy TEST-TEST elleni közvetlen KONTAKTverseny ????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!