Hatalmas összeget kapott a Hámori Lucát legyőző algír botrányhős

2024. augusztus 13. 20:12

Az algír bokszoló a kínai Yang Lui ellen szerezte meg az aranyérmet.

2024. augusztus 13. 20:12
Párizs, 2024. augusztus 3.
Hámori Luca (kékben) ugyan elvesztette az algériai Imane Khelif elleni mérkőzést, de az erkölcsi győztes a magyar lány lett

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Imane Helifnek szó szerint nincs ellenfele a hölgyek között. Az algír bokszoló fináléban a kínai Yang Lui ellen meccselt, akit egyhangú pontozással meg is vert három menetben, így olimpiai bajnoki címet ünnepelhetett a hölgyek 66 kilogrammos súlycsoportjában.

Ezt is ajánljuk a témában

Véget ért a 2024-es Párizsi Olimpia, ami nem volt botrányoktól mentes, elég csak a megnyitóra vagy a Szajna vízére gondolni. A legnagyobb botrány azonban Imane Helif körül volt – számolt be a Promotions.hu.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A LadBible beszámolója szerint ez az olimpia kifejezetten jövedelmező volt Helifnek, ugyanis

100 000 dollárt, vagyis mintegy 36 millió forintot nyert az olimpiai arannyal, azonban a felét az algériai sportszövetség kapja. 

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. augusztus 15. 13:06
Tényleg hős, aki egy ekkora - minden tényadat nélkül - generált médiabotrányt ilyen sikeresen túl él.
Gullwing
2024. augusztus 14. 15:44
Azért csak akadt 2 db mocskos kretén, buzi akinek tetszik a hír...
Burdisgarage
2024. augusztus 14. 14:05
A pénz nem boldogít, de nem is sok fog maradni neki belőle.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 14. 11:31
A lényeg, hogy 1 hét alatt sikerült átkeretezni a sztorit egy lmbtq áldozati pózban való fetrengéssé, ahol a tesztoszteron miatt férfias izomzattal és csontozattal versenyző nőket péppé verve lett a világ legjobbja. Ha Mérő Vera and Co ezt akarta, akkor gratulálok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!