Két éve megverte, most kiáll az ír bokszolónő az algír botrányhős mellett

2024. augusztus 02. 15:45

Amy Broadhurst az X–en posztolt.

2024. augusztus 02. 15:45
Boxing - Olympic Games Paris 2024: Day 6

Nyitókép: Richard Pelham/Getty Images

 

Amy Broadhurst, a 27 éves Európa- és világbajnok ír bokszolónő két évvel ezelőtt pontozással győzte le a világbajnoki döntőn azt az Imane Helifet, aki aki körül az olimpia egyik legnagyobb botránya kerekedett.

Ezt is ajánljuk a témában

Személy szerint nem gondolom, hogy bármit is tett, az »csalás« lenne. Szerintem egyszerűen így született, ez nem olyasmi, amit irányítani tudna. Az a tény, hogy már kilenc nő legyőzte korábban, mindent elmond”

 – írta most a bokszoló az X–en.

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. augusztus 03. 13:33
Szóval, az eddigiek alapján kiderült, hogy ennek a férfinek tesztikuláris fenomén problémája van. Azaz az elsődleges nemi jellegei ( heréje van) és a kromoszóma szerelvénye férfi . Viszont nincsenek tesztoszteron receptorok a sejtfelszínén, ezért a másodlagos nemi jellegei nő: - szemérem testje van, vaginája van, viszont a herék a nagyajkakban vannak, és nincs méhe és nincs petefészke. Pszichésen nőnek nevelték. Na mármost, akinek heréi vannak, az férfi.
Macskanyelv
2024. augusztus 03. 00:11
Nem is értem, miért nem a ritmikus sportgimnasztikát választotta ez a "nő"?
Európai Értékek Zombie
2024. augusztus 03. 00:07
Az izéknek kell egy külön kategóriát létre hozni és hadd üssék egymást. Ott minden pofon jó helyre menne.
Csubszi
2024. augusztus 02. 20:00
XY kromoszómával nincs helye a nők közt. Ennyi. Mindegy, hogy szegény külsőleg mivel vagy mivel nem rendelkezik. EZ a természet hibája, nem tehet róla, de nincs helye a női sportban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!