Ismeretlen számról hívta fel édesanyját az olimpiai bajnok Gulyás Michelle – mutatjuk a reakciót (VIDEÓ)

2024. augusztus 12. 11:17

Gulyás Michelle a külvilágtól „elszigetelve” ünnepelte győzelmét.

2024. augusztus 12. 11:17

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy hihetetlen finálé szemtanúi lehettek vasárnap a sportbarátok:

a párizsi olimpia utolsó versenynapján Gulyás Michelle öttusa aranyérmét ünnepelhettük.

A fiatal rendőr hadnagyot a Team Hungary csapata hazavitte az olimpiai faluba, így Gulyás a záróünnepséget is elcsípte.

A riporter a beszélgetés elején arra hívta fel a figyelmet, hogy Gulyás Michelle nem nyomkodja folyamatosan a telefonját, az utazásuk során sem volt ott mellette, pedig valószínűleg özönlöttek neki az üzenetek, miután átvette az érmét.

„Te a külvilágtól elszigetelten ünnepled a győzelmed. Egyáltalán beszéltél valakivel? Hol van egyáltalán a telefonod?” – tette fel neki a kérdést.

Erre az olimpiai bajnok azt felelte, hogy ő maga sem tudja, hol van a telefonja. Majd megjegyezte, „nagyon furcsa érzés, hogy pont egy ilyen pillanatban, a siker után nem tudom ezt az érzést megosztani. (...) Egyébként még óra sincsen rajtam” – tette hozzá a csuklójára mutatva.

Mindezt követően a férfi felajánlotta az aranyérmes öttusázónak, hogy hívja fel bármely hozzátartozóját vagy akit szeretne a telefonjáról. Erre Gulyás elárulta, hogy fejből senkinek nem tudja a telefonszámát, viszont, mint kiderült az édesanyja telefonszámát a stáb megszerezte.

Pár kicsöngés után a hölgy fel is vette a telefont, és közölte a lányával, hogy „felrobbant az internete”, nem győz válaszolni az üzenetekre, melyekben gratulálnak Michelle-nek. Majd hallani lehetett, ahogy a meghatottságtól sírni kezdett, és annyit mondott a magyar olimpikonnak:

Fantasztikus voltál!”

Az idézett beszélgetést és a megható pillanatot az alábbi videó elején tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Kiből lehet olimpiai bajnok? A szakértő elárulta!

Elég-e a hatalmas erő vagy a rengeteg pályán töltött idő ahhoz, hogy valakiből olimpikon legyen? Miért hangoztatják annyiszor az élsportolók, hogy fejben is ott kell lenni? Szakértőt kérdeztünk a témában.

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2024. augusztus 12. 11:56
💋💋💋💋💋💋💋 🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️ 💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!