Így küzdött meg a botrányokat halmozó ellenfelével a történelmet író Hámori Luca! (VIDEÓ)

2024. augusztus 03. 19:59

A kőszegi ökölvívó kikapott, ötödik helyen végzett a párizsi olimpián.

2024. augusztus 03. 19:59
null

Fotó: Mediaworks/Csudai Sándor

Mint arról az elmúlt napokban többször is írtunk, hatalmas felhajtás kísérte a párizsi olimpia ökölvívótornáján a női 66 kilogrammosok súlycsoportjában szereplő Imane Helif szereplését, az algériai sportoló a negyeddöntőben ráadásul a kőszegi Hámori Luca ellen lépett ringbe. Az afrikai sportoló egyhangú pontozással nyert, így a magyar öklöző ötödik helyen zárt, ám így is történelmet írt, az egész ország büszke rá!

Nézze meg, hogyan küzdött meg a magyar sportoló algériai ellenfelével!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. augusztus 04. 08:02
egyszerű bezárni 1 hétre borotva nélkül ..ha szőrös ,szakállas lesz akkor koma
csakazigaz-az1xbiztos
2024. augusztus 04. 06:43
Már megint kidobott ez a 💩. Negyedszerre sikerült is bejelentkeznem. Ha szexipuncival csinálnátok, már régen nem csinálná a debilségét.
Mich99
2024. augusztus 04. 00:53
A NOB illetékesei = bűnözők!
elfújta az ellenszél
2024. augusztus 03. 21:59
Ez már rég nem az ókori Olümpia világa, hanem a római arénáké. Mindenféle vadállatot ugrasztottak össze, a legkülönbözőbb fegyverzetű gladiátorokat eresztettek szembe egymással, meg hasonlók. Hadd folyjon a vér, fő hogy meglegyen a plebsznek az élvezet, aztán majd felmossák az arénát a végén. De odáig azért nem züllöttek a rómaiak sem, hogy nők ellen harcoljanak férfiak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!