A Nemzetközi Bokszszövetség kiterítette lapjait: tény, hogy Imane Helif biológiailag férfi!

2024. augusztus 27. 08:51

Nyilvánosságra hozták a független laborok eredményeit, mivel megunták a NOB és a genderlobbi támadásait. Nincs több kérdés!

2024. augusztus 27. 08:51
HELIF, Imane

Nyitókép: MTI/EPA/Mast Irham

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) megunta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a genderlobbi támadásait, és nyilvánosságra hozta az algériai Imane Helif és a tajvani Lin Ju-ting nevéhez fűződő botrány összes olyan adatát, amely nem sért alapvető személyiségi jogokat. Kiderült: 

két, egymástól teljesen független laboratórium majd egy esztendő különbséggel jutott ugyanarra az eredményre: Helif és Lin biológiailag férfi. 

Az is kiderült, hogy a NOB állításával ellentétben igenis elküldték az ügy dokumentumait a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Sőt, 

a NOB és a genderlobbi összes érvét lesöpörték az asztalról a tények erejével.

Hangsúlyozzák: Helif és Lin, valamint mindkét olimpiai bizottság pontosan tudta, a vizsgálatok konkrét eredményeit kizárólag úgy lehet nyilvánosságra hozni, ha a két érintett abba beleegyezik, ám egyik sem volt erre hajlandó, sőt, 

Helif a párizsi olimpián aratott győzelmét követően mindenkit perrel fenyegetett meg

 – többek között Elon Muskot, J. R. Rowlingot, valamint Donald Trumpot –, aki nyilvánosan kétségbe vonja női mivoltát.

Csakhogy eljött az igazság pillanata. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 27. 15:44
Eső után köpönyeg. Az áttörés megtörtént és sosem fognak érte elnézést kéri azok, köztük a magyar ökölvívó szövetség és a MOB is, akik elqrták.
Jacques Foche
2024. augusztus 27. 15:12
És ha egy 110 kilós férfi útlevelében 62 kg szerepel, akkor indulhat könnyűsúlyban? Olyan sportágakban, ahol a test bizonyos jellemzői előnyt biztosítanak, nem véletlenül vannak kategóriák, súlycsoportok. A kétes minősítésű versenyző csak az előnytelenebb kategóriában indulhasson, és meg is van oldva. Persze a súly- és doppingvizsgálathoz hasonlóan legyen vizsgálható a kromoszómaállomány is. Nagy pénzek mozognak az élsportban, megéri bármivel trükközni.
2024. augusztus 27. 14:28 Szerkesztve
A gender a modern Alkémia. Amíg az Alkémia arra épült hogy "látjátok szümtükkel" hogy négy elem van, addig a gender arra alapoz hogy mindenki látja a gyakorlatban hogy milyen változatos az emberek nemi megjelenése, tehát sokkal több nem van mind kettő. A gender az Alkémia modern formája! Álbiológia, tehát mint áltudomány, üldözendő.
piramis-2
2024. augusztus 27. 13:43
Már elnézést de a "Nemzetközi Bokszszövetség (IBA)" nagyon naiv. "A Magyar Nemzet arról ír, hogy a Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) megunta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a genderlobbi támadásait, és nyilvánosságra hozta az algériai Imane Helif és a tajvani Lin Ju-ting nevéhez fűződő botrány összes olyan adatát, amely nem sért alapvető személyiségi jogokat. Kiderült: két, egymástól teljesen független laboratórium majd egy esztendő különbséggel jutott ugyanarra az eredményre: Helif és Lin biológiailag férfi. " A gender egy hazug vallás. Nem foglalkoznak azzal mik a tények. Ők hiszik, hogy mindenki az lehet aminek mondja magát. Ezt ők hiszik. Ha nem így lenne akkor nem hirdetnék, hogy 100 gender van. Mert nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!