Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Meccs közben sírta el magát Cristiano Ronaldo – mutatjuk, miért (VIDEÓ)

2024. július 02. 06:40

Társai vigasztalták, de nagyon mélyre került a veterán sztár.

2024. július 02. 06:40

Nyitókép: Képernyőmentés

Ahogy megírtuk, Portugália drámai hosszabbítás után tizenegyesekkel nyert Szlovénia ellen a nyolcaddöntőben, 

Cristiano Ronaldo pedig büntetőt hibázott a hosszabbításban. 

A büntetőpárbajban javítani tudott C. Ronaldo, majd a kapus Diogo Costa háromból három lövést védve elintézte a továbbjutást. Pénteken így portugál-francia negyeddöntő következik.

Cristiano Ronaldo szabályosan zokogott a kihagyott büntetője után,

 amivel nem is tudjuk, mit siratott jobban: hogy esetleg kiesik Portugália, vagy hogy továbbra sincs Eb-gólja az egyenes kieséses szakaszban.

Mutatjuk a jelenetet alább:

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Eb-szereplés vegyes érzésekkel

A magyar válogatott három ponttal végül nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Miért nem jött össze a mieinknek a továbbjutás? Ez a realitás, vagy valami félrecsúszott? Elemzésünk.

10 órája

„Ez a torna helyre tett minket”

A magyar futball ismert alakjait kérdeztük arról, hogyan élték meg drámai fordulatokat sem nélkülöző szereplésünket az Európa-bajnokságon, és mit látnak a hátterében.

10 órája

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­e­l­­­d­­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­­i­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
paracelsus-2
2024. július 02. 16:52
Nyilvános önleszopás nem lesz, agyhalott?
billysparks
2024. július 02. 10:38
A minap beszélgettem egy sráccal, aki autogrammokat gyűjt, nagyon komoly szinten. Ennek is meg van a piaca az egész világon. Mondta, hogy különböző árak vannak és példának hozta fel a Ronaldo-Messi " versenyt". Azt mondta, hogy Messi aláírása sokkal többet ér, mint Ronaldoé. Kérdeztem, hogy ennyivel többre taksálják a futballtudását? Nem, mondta nevetve a srác, egyszerűen arról van szó, hogy Ronaldo kedves ember és mindenkinek ad autogrammot, aki kér tőle, a Messi meg egy bunkó és nagyon-nagyon ritkán ereszkedik le, hogy autogrammot adjon. Nehéz aláírást kapni tőle, ezért az autogram piacon sokkal többet ér.
billysparks
2024. július 02. 10:33
Nekem közömbös Ronaldo, se nem kedvelem, sem nem utálom, de - mint egykori sportoló- elismerem azt a munkát, amit a karrierjébe fektetett. Az, hogy elsírta magát csak azt jelzi, hogy majdnem negyven évesen is ezer fokon izzik, győzni szeretne és elkeserítette, hogy nem sikerült a hazáját előnyhöz juttatni. Az itt kommentelők nagy része akkor sírja el magát, ha nincs wi-fi. Apró különbség, szinte észrevehetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!