Lamine Yamalé az Eb legszebb gólja, de a többi dobogós sem kutya! (VIDEÓ)

2024. július 16. 20:21

Az UEFA összegyűjtötte a kontinensviadalon született 10 legjobb találatot. Íme!

2024. július 16. 20:21
München, 2024. július 9.
A spanyol Lamine Yamal (j) berúgja csapata elsõ, egyenlítõ gólját a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elõdöntõjének Spanyolország-Franciaország mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. július 9-én.

Nyitókép: MTI / EPA / Szilágyi Anna

Lamine Yamal Franciaország elleni elődöntőben szerzett találata lett az Eb legszebb gólja az UEFA szerint. A Barcelona ijfú játékosa még nem volt 17 éves, amikor ezt a gólt szerezte, hiszen a meccset követően, június 13-án ünnepelte a születésnapját – mégpedig egy elképesztő mennyiségű epret tartalmazó tortával. Az ifjú spanyol labdarúgó egyébként az Eb legjobb fiatal játékosa díjat is elnyerte miután nemzeti együttesével diadalmaskodott a döntőben, és állítása szerint az Eb megnyerése volt neki a legszebb születésnapi ajándék.

A második helyet Jude Bellingham a szlovák válogatott ellen a 95. percben az angolok továbbjutását megmentő ollózó mozdulattal szerzett találata kapta, íme!

A harmadik hely pedig Xherdan Shaqiri-é, mégpedig a skótok ellen csodálatosan a felső sarokba ívelt gójáért!

Az Európai Labdarúgó-szövetség egyébként összegyűjtötte a tíz legszebb gólt, amely az idei Eb-n született – az UEFA oldalán megnézheti mindegyiket

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­e­­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Málaga21
2024. július 16. 20:37
Nem csúnya gól, de csodálkoznék, ha évtizedek múlva is emlékeznénk rá. Bezzeg Van Basten meg Poborsky ikonikus találata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!