Érdekli? – álláshirdetésben keresik Anglia új szövetségi kapitányát!

2024. július 20. 12:52

Új módszer a szigetországban: tavasszal a Liverpool is hasonlóan járt el!

2024. július 20. 12:52

Fotó: MI News/NurPhoto via AFP

A labdarúgásban ritkán használt, szokatlan megoldással keresi Gareth Southgate utódját az FA, azaz az Angol Labdarúgó Szövetség. A szervezet hivatalos honlapján tett közzé egy álláshirdetést, amelyben a válogatott irányítására keresnek megfelelő vállalkozót. A legfőbb elvárás, hogy Angliával nagy tornát kell nyernie!

Az ideális jelölt rendelkezik UEFA pro-licenccel és megfelelő tapasztalattal az angol futballban,

valamint jelentős eredményeket ért el a Premier League-ben, illetve a nemzetközi porondon.

Mint ismert, a zsinórban második elbukott Eb-döntő után Gareth Southgate átgondolta a jövőjét, és bejelentette, hogy távozik az angol válogatott szövetségi kapitány posztjáról.

Ezt is ajánljuk a témában

„Büszke angolként megtiszteltetés volt, hogy játszhattam és irányíthattam is Angliát az elmúlt években.

Ez jelentett nekem mindent, mindent beleadtam.

De itt az ideje a változásnak, és egy új fejezetnek. Lemondok a szövetségi kapitányi posztról, a döntés megszületett” – fogalmazott a szakember.

Közben a korábbi legendás angol csatár, a televíziós szakértőként, műsorvezetőként dolgozó 80-szoros válogatott Gary Lineker már egy kézenfekvő, ám kissé meglepő megoldással is előállt, kinek is kellene leülnie az angolok kispadjára.

Jürgen Kloppnak jelenleg nincs állása. Pihent egy kicsit”

– sokkolt ötletével a szakértő, majd amikor Alan Shearer rákérdezett, hogy szerinte szeretnének-e az angolok egy német edzőt a válogatott kispadján, így felelt:

„Ő csak félig német, ugye? Olyan sokáig dolgozott Angliában!” – indokolta meg javaslatát Lineker. A szigetországi sajtó Jürgen Kloppon kívül több lehetséges jelöltet is számba vett: Eddie Howe, Josep Guardiola, Maurizio Pochettino, Graham Potter, de még Lőw Zsolt állandó kollégája, Thomas Tuchel neve is előkerült.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról májusban beszámoltunk, a Liverpool is hasonlóan járt el: a holland Arne Slot hivatalos bemutatásával egy időben álláshirdetést jelentetett meg a LinkedIn közösségi platformon, amelyben set piece coach-ot keres az első csapata mellé, azaz olyan edzőt, aki a pontrúgások elvégzéséért felelős.

A szakember területéhez tartozik a szabadrúgások és a szögletek eredményes elvégzésére irányuló tervek, elképzelések kidolgozása.

Mint ismert, a liverpooli pontrúgásokat Trent Alexander-Arnold és Mohamed Szalah mellett Szoboszlai Dominik végzi el, így pontrúgás-edzővel ő is szoros kapcsolatban van.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­k­­e­l­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­­ ­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Dunhill67
2024. július 20. 18:48
Helló,Uram...szövetségi kapitány állás Britanniában....érdekel: :))
Málaga21
2024. július 20. 14:03
Attól függ. Ez az az afrikai csapat, akit a tótok kis híján hazaküldtek az EB-ről?
szintetikus
2024. július 20. 13:47
Mészöly Géza? Ő ért a "fekák" nyelvén is. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!