Az angolok legendája egy német edzőt ültetne a válogatott kispadjára!

2024. július 16. 13:57

Gary Lineker kitalálta, hogy ki lenne a megfelelő megoldás.

2024. július 16. 13:57

Fotó: MTI/AP/Martin Meissner 

Mint arról beszámoltunk, a zsinórban második elbukott Eb-döntő után Gareth Southgate átgondolta a jövőjét, és bejelentette, hogy távozik az angol válogatott szövetségi kapitány posztjáról.

Ezt is ajánljuk a témában

„Büszke angolként megtiszteltetés volt, hogy játszhattam és irányíthattam is Angliát az elmúlt években.

Ez jelentett nekem mindent, mindent beleadtam.

De itt az ideje a változásnak, és egy új fejezetnek. Lemondok a szövetségi kapitányi posztról, a döntés megszületett” – fogalmazott a szakember.

Közben a korábbi legendás angol csatár, a televíziós szakértőként, műsorvezetőként dolgozó 80-szoros válogatott Gary Lineker már egy kézenfekvő, ám kissé meglepő megoldással is előállt, kinek is kellene leülnie az angolok kispadjára – írja a sport.de.

Jürgen Kloppnak jelenleg nincs állása. Pihent egy kicsit”

– sokkolt ötletével a szakértő, majd amikor Alan Shearer rákérdezett, hogy szerinte szeretnének-e az angolok egy német edzőt a válogatott kispadján, így felelt:

„Ő csak félig német, ugye? Olyan sokáig dolgozott Angliában!” – indokolta meg javaslatát Lineker.

Ezt is ajánljuk a témában

A szezon végén a Liverpooltól távozó Jürgen Klopp korábban már elárulta, hogy egy év teljes pihenésre vágyik a családjával, mert teljesen kifogyott az energiából. Ennek ellenére már a következő világbajnokság társrendezője, az Egyesült Államok válogatottja is megkínálta egy kapitányi állással, de a tengerentúlon hiába próbálkoztak, kosarat kaptak. És az sem igazán valószínű, hogy Southgate utódja Klopp lenne.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­e­­­l­d­ ­a­ ­­s­z­­­e­x­i­­ ­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
lefty67
2024. július 16. 22:02
Kloppi zseniális lenne! Véget vetne a dögunalmas, spanyol-utánzat tili-tolinak! Jönne a gegenpressing és a rocker futball!
connorj
2024. július 16. 14:05
Miért ne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!