Lemondott az újabb Eb-döntőt elbukó Gareth Southgate

2024. július 16. 12:41

A háromoroszlánosok három éven belül zsinórban a második tornadöntőjüket veszítették el.

2024. július 16. 12:41

Fotó: MI News/NurPhoto via AFP

Mint ismert, vasárnap este Spanyolország hódította el a labdarúgó Európa-bajnokság trófeáját, miután a döntőben 2–1-re legyőzte Angliát. A háromoroszlánosok zsinórban a második Eb-döntőjüket bukták el (rendhagyó módon három éven belül), így érthetően megrázta az országot az újabb kudarc.

Ezt is ajánljuk a témában

Gareth Southgate tehát nem tudta átlépni a saját árnyékát a csapattal, és miután a torna előtt kijelentette, hogy csak akkor marad a kispadon, ha megnyeri a válogatottal a tornát, a döntő után egyből nekiszegezték a kérdést: hogyan tovább?

Nem gondolom, hogy ez lenne a megfelelő pillanat arra, hogy a jövőmről döntsek. A színfalak mögött beszélnem kell erről a megfelelő emberekkel, de ez nem most lesz”

– reagált az ITV riporterének kérdésére Gareth Southgate angol szövetségi kapitány.

Nos, azóta a szakember átgondolta a jövőjét, és bejelentette, hogy távozik az angol válogatott szövetségi kapitány posztjáról.

„Büszke angolként megtiszteltetés volt, hogy játszhattam és irányíthattam is Angliát az elmúlt években.

Ez jelentett nekem mindent, mindent beleadtam.

De itt az ideje a változásnak, és egy új fejezetnek. Lemondok a szövetségi kapitányi posztról, a döntés megszületett” – fogalmazott a szakember.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
connorj
2024. július 16. 13:44
Mi van ????
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. július 16. 13:17
Úgyis egy LMBTQ párti fasszopó volt
ujujuj
2024. július 16. 13:07
Hát ha van válogatott, amire igaz az, hogy (főleg a csiliárdos játékosállományhoz képest) a rettenetesen szar játékot egy-egy szerencsés menetelés elfedte, az angol az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!