Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Szürreális: hirdetésben toboroz edzőt Szoboszlai mellé a Liverpool

2024. május 26. 17:48

Internetes hirdetésben keresik a Vörösök a pontrúgásaikért felelős szakembert.

2024. május 26. 17:48
SZOBOSZLAI Dominik

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

A holland Arne Slot hivatalos bemutatásával egy időben a Liverpool álláshirdetést jelentetett meg a LinkedIn közösségi platformon, amelyben set piece coach-ot keres az első csapata mellé, azaz olyan edzőt, aki a pontrúgások elvégzéséért felelős. A szakember területéhez tartozik a szabadrúgások és a szögletek eredményes elvégzésére irányuló tervek, elképzelések kidolgozása.

Ezt is ajánljuk a témában

A klubnál természetesen komoly elvárásokat támasztottak a jelöltek felé: UEFA A-licenc (vagy azzal egyenértékű) képesítéssel rendelkező edzőt keresnek, olyan taktikai szakembert, aki felelős a csapat teljesítményének maximalizálásáért.

Szürreális: hirdetésben toboroz edzőt Szoboszlai mellé a Liverpool, Fotó: Képernyőkép
Szürreális: hirdetésben toboroz edzőt Szoboszlai mellé a Liverpool, Fotó: Képernyőkép

Alapos elemzést, aprólékos tervezést, valamint a támadó és a védekező stratégiák szakszerű kidolgozását várják el a szakembertől. A munkakör jellegéből adódóan rugalmasan kell tudnia dolgozni a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és az esti órákat is.

Mint ismert, a liverpooli pontrúgásokat Trent Alexander-Arnold és Mohamed Szalah mellett Szoboszlai Dominik végzi el, így a leendő edzővel ő is szoros kapcsolatban lesz.

S hogy miért érdemes jelentkezni?

Teljes munkaidős, azaz heti 35 órás állást kínálnak, a munkavégzés helyszíne a klub edzőközpontja, az AXA Training Ground. A kemény munka és elkötelezettség jutalmaként versenyképes fizetést kínál a Liverpool FC: 25 nap szabadság és járulékalapú nyugdíjrendszer is jár az edzőnek. Az állásra eddig több mint 200 szakember jelentkezett.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 375 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antisorosweapon-2
2024. május 27. 09:25
mégis mi ebben a szürreális? Hogy állás hirdetés adnak ki és nem uram-bátyám rendszer van?
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. május 26. 19:54
labda kell hozzá?
pandalala
2024. május 26. 19:31
" Alapos elemzést, aprólékos tervezést, valamint a támadó és a védekező stratégiák szakszerű kidolgozását várják el a szakembertől. A munkakör jellegéből adódóan rugalmasan kell tudnia dolgozni a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és az esti órákat is. Mint ismert, a liverpooli pontrúgásokat Trent Alexander-Arnold és Mohamed Szalah mellett Szoboszlai Dominik végzi el, így a leendő edzővel ő is szoros kapcsolatban lesz. S hogy miért érdemes jelentkezni? Teljes munkaidős, azaz heti 35 órás állást kínálnak, a munkavégzés helyszíne a klub edzőközpontja, az AXA Training Ground. A kemény munka és elkötelezettség jutalmaként versenyképes fizetést kínál a Liverpool FC: 25 nap szabadság és járulékalapú nyugdíjrendszer is jár az edzőnek. Az állásra eddig több mint 200 szakember jelentkezett. "
machet
2024. május 26. 19:21
Első és alapvető feltétel hogy Szoboszlai "mellett" kell segédkeznie mert a magyar fiú már mindent is tud.Akár játékos-edzővé is avanzsálhat lassan.Következő stáció hogy már ő veszi fel a játékosokat is. Röhejes ez az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!