Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Elárulta Szoboszlaiék új mestere, mit gondol a magyar klasszisról

2024. május 25. 15:08

Arne Slot, a Liverpool új szakvezetője a rotterdami búcsúztatóján beszélt a magyar futballistáról.

2024. május 25. 15:08
Arne SLOT

Nyitókép, fotó: football365.com

***

Mint arról a Mandiner is beszámolt, az elmúlt három évben a Feyenoorddal sikert sikerre halmozó (2023-bajnoki címet szerzett, és kétszer választották meg az idény legjobb szakvezetőjének) Arne Slot lett az önként távozó Jürgen Klopp helyet a Liverpool szakvezetője.

Ezt is ajánljuk a témában

Azóta az is nyilvánosságot látott: 

a Mersey-parti klub nem kevesebb, mint 9 milliót fizetett a rotterdami egyesületnek a 45 éves szakvezető „játékjogáért”

, és hároméves kontraktust kötött a klub első holland menedzserével. 

Arne Slot (aki június 1-én áll munkába az FC Liverpoolnál) a napokban tartotta meg búcsúsajtótájékoztatóját. Elmondta, tisztában van vele, hogy nehéz örökséget vesz át elődjétől. Ezzel kapcsolatban azt is elárulta: 

 az első hat hónapban az FC Liverpool sorsát továbbra is a szívügyének tekintő Jürgen Klopp a háttérből segíti majd a munkáját,

 többek között éppen azért, mert a német szakember nem szeretné, „ha a Liverpool a Manchester Unitedéhez vagy az Evertonéhoz hasonló mélyrepülésbe kezdene”.   

MARTINELLI, Gabriel; SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik harcosságára nyilván Arne Slot is számít Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

A Feyenoord és a Beerschot közötti jó kapcsolatnak köszönhetően e búcsúsajtótájékoztatón jelen volt Csepregi György, a másodosztályból az élvonalba jutó belga klub éppen e nyáron búcsúzó sportigazgatója, aki az nso.hu megbízásából megkérdezte Arne Slottól: mi a véleménye Szoboszlai Dominikról?

A holland szakember röviden és diplomatikusan csupán annyit felelt:

„Szoboszlai Dominik kiváló futballista, de egyetlen leendő játékosomról sem vagyok hajlandó külön beszélni. Várjuk meg, míg elkezdjük a közös munkát”  

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:03
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­e­­l­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­­p­­u­n­c­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Király Kávéház
2024. május 26. 12:49
"cím: elárulta, mit gondol Szoboszlairól. tartalom: nem hajlandó elárulni, mit gondol Szoboszlairól és a többiekről. ha a hazugságnak vannak fokozatai, akkor, gondolom, ez valahol a csúcs közelében kell legyen." ------------------------------------- Cím : Elárúlta, Szoboszlaiék új Mestere, hogy mit gondol a magyar klasszisról.. A cikk tartalma : Semmit nem árúlt el, pontosan azért nem , mert várja már a közös munkát. A Cím lett volna helyesen : Szoboszlaiék új Mestere már nagyon várja a közös munkát új csapatában. Kedves Mandíner Szerkesztőség !!!! Ez lenne a mai magyar újságírás 2024 -ben ? Ez a trágyadomb és szemétdomb ? Ezt tanítják az újságíró iskolában ? Az olvasók nem hülyék és ostobák. ha még több olvasót szeretnétek akkor hagyjátok ezt a kattintásvadász címadást, csak kontraproduktív.
pasqual.dorje
2024. május 26. 05:19
cím: elárulta, mit gondol Szoboszlairól. tartalom: nem hajlandó elárulni, mit gondol Szoboszlairól és a többiekről. ha a hazugságnak vannak fokozatai, akkor, gondolom, ez valahol a csúcs közelében kell legyen.
blanconegro
2024. május 26. 02:47
Clickbait. Magyarul szar. Köszi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!