Duplán rabolták ki az argentinokat, nem hagyják annyiban a megaláztatást Mascheranóék

2024. július 25. 18:36

Argentína hivatalos lépést tett az olimpiai botrányt követően.

2024. július 25. 18:36
null

Fotó: MTI/AP/Silvia Izquierdo

Mint arról beszámoltunk, emlékezetes labdarúgó-mérkőzéssel vette kezdetét a párizsi olimpia: a Marokkó–Argentína találkozó (miután a dél-amerikaiak a 106. percben 2–2-re egalizálták az eredményt) félbeszakadt, mivel a marokkói szurkolók petárdákat dobáltak az ellenfél játékosai közé, ráadásul néhány drukker a pályára is beszaladt. Nyberg játékvezető az öltözőbe parancsolta a két csapatot, majd két órával később folytatódott a találkozó, ugyanis a VAR még nem ellenőrizte Cristian Medina találatát.

Kiderült: a gólt lesállás előzte meg, így újabb három perccel folytatódott a mérkőzés, mely alatt újabb találat már nem esett, 2–1-re Marokkó győzött!

Ezt is ajánljuk a témában

Az argentinok hivatalos panaszt nyújtottak be a FIFA-hoz a botrányos véget ért mérkőzés után, kis túlzással az egész ország felháborodott a fejleményeket látva. Az Argentin Labdarúgó Szövetség elnöke, Claudio Tapia a közösségi oldalán teljes ostobaságnak nevezte a döntést.

„Majdnem két órát várakoztunk az öltözőben. Ez teljes ostobaság, ami ellenkezik a versenyszabályokkal. Nem hangzott el a két csapat kapitányainak véleménye sem.

Az Argentin Labdarúgó Szövetség panaszt nyújtott be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi bizottságához,

hogy meghozzák a vonatkozó szabályozási intézkedéseket és szankciókat szabhassanak ki azokra, akik ennek nem felelnek meg” – írta az AFA elnöke.

Javier Mascherano, az argentin válogatott szövetségi edzője még erre is rátett egy lapáttal: elárulta, hogy a keddi edzés alatt kirabolták egyik játékosát, Thiago Almadát. Elvitték az óráját és a gyűrűjét is.

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Pneumaticus
2024. július 25. 20:33
Paríííí! Ohhhhh, Paríííí!
zakar zoltán béla
2024. július 25. 19:57
Kikaptak! Passz!
polárüveg
2024. július 25. 19:23
Oh, ici gloire ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!