Nem kellett sokat várni a foci-Eb első lelátói balhéjára: nem kímélte egymást a két szurkolótábor a stadionban (VIDEÓ)

2024. június 19. 11:43

A verekedésnek a rendőrség közbelépése vetett véget.

2024. június 19. 11:43

Nyitókép: X

Egy órával a Törökország–Grúzia Eb-csoportmérkőzés előtt a két szurkolótábor már össze is csapott a dortmundi stadion lelátóján – számolt be róla a Csakfoci.

A portál úgy tudja, hogy a Signal Iduna Park egyik sarkában igyekeztek áttörni a drukkerek a szektorokat elválasztó kerítést, közben röpködtek a különböző tárgyak.

A verekedésnek a rendőrség közbelépése vetett véget, az egyenruhások és a rendezők sorfalat is álltak aztán az acsarkodó felek között.

A közösségi médiában terjedő fotókon és videofelvételeken jól láthatóak az összecsapás jelenetei.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2024. június 19. 15:14
Ez csak valami álhír lehet, hiszen a Carpathian Brigade-on kívül mindenki más békés és elfogadó. A Carpathian Brigade tagjai fekete pólóban vonulnak, ezzel félelmet keltve és a vészkorszakot idézve, hangosan szurkolnak, néha pedig, ami nagyon durva, beszólnak az ellenfél focistáinak.
véna
2024. június 19. 15:02
Majd kapunk érte legalább 3 zártkapust a Puskásba.
csapláros
2024. június 19. 13:46 Szerkesztve
Hálásak lehetünk a német rendőrségnek, hogy minket megkímélnek attól, hogy ilyen módon bárki is belénk kössön. Sőt egy egész várost kiürítenek a kedvünkért ! Kac-kac... Előbb a szerb-angol, most a török-grúz balhé, mi meg itthon iszogatjuk a hideg sörünket... (a grúzokat csak a XIX. század végén szabadította fel az orosz a török gyarmati iga alól, nagy gyűlöletükben rögtön porig romboltak minden muzulmán építményt és a gyűlöletük azóta is töretlen az iszlám iránt).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!