Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Őrjöngenek a németek, már előre félnek a magyarok elleni meccstől – és erre különleges okuk van

2024. június 17. 19:37

A szerdai Eb-meccset teljesen beárnyékolja egy személy jelenléte.

2024. június 17. 19:37

Nyitókép: DAMIEN MEYER / AFP

Az UEFA egy 41 éves rendőrre, Danny Makkelie-re bízza a német és a magyar válogatott közötti meccset az Európa-bajnokság A csoportjában.

A házigazda németek nagyon kiakadtak ezen, ugyanis több rossz tapasztalatot szereztek már róla, sok szerencsét nem hozott nekik

– írja a Magyar Nemzet.

A magyar válogatott számára sem feltétlenül pozitív a játékvezető személye

A holland játékvezető eddig a magyar válogatott három mérkőzését vezette, két vb-selejtezőn 1-0-ra kikaptunk vele, 2017-ben itthon Portugáliától, majd 2021-ben (már Marco Rossi irányításával) Tiranában az albánoktól. Szépségtapasz, hogy a legutóbb ő fújt a tavaly novemberi, Montenegró elleni győztes (3-1) Eb-selejtezőnkön – gyűjtötte össze a magyar válogatott eddigi tapasztalatait Metropol.

A lap úgy tudja, hogy a németek kimondottan neheztelnek rá, valósággal őrjöngtek a dühtől, amikor megtudták, hogy Stuttgartban szerda este ő fújja majd a sípot.

Nekik az előző, 2021-es Eb-n ő vezette az Anglia elleni vesztes (0-2) nyolcaddöntőjüket, a 2022-es vb-n pedig a spanyolok elleni 1-1-es csoportmeccsüket, ami után kiestek a katari tornáról.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2024. június 18. 12:40
Szerintem Orbán fog örjöngeni, amikor degeszre tömik ezt a lomha, beképzelt rugósfoci gittegyletet. Igazán hajthatnának, mint a többi csapat. De ezek vagy be vannak szarva, picsognak, hogy jajjj a kibaszott balsors karmol minket, vagy megnő az arc. Ki az a hülye, aki ilyen fasz címmel egyébként cikket közöl. Ekkora faszságot
gekk
2024. június 18. 07:47
Orbit őrjöngött a svájci meccs után.
gekk
2024. június 18. 07:45
Ki az a barom, ami ilyen címet ad ennek a hányásnak? Amúgy. Beszarásra inkább a dagadt kocafocista csúti műparasztnak van oka. Ugye megmondtam.....
laikus19-2
2024. június 18. 07:13 Szerkesztve
Ha a választások valamit megmutattak a Fidesznek, akkor az az, hogy váltani kellene! Mindenben! Ami a legeslegfontosabb: sosem lekezelni, lenézni a potenciális választókat! Tudnék politikus-neveket sorolni, akik - bár nem működtek rosszul -, de elsősorban a választóik lekezelése miatt kerültek parkolópályára a pesti polgármesterek közül. Váltani kellene, ennek részeként elhagyni a médiákban, ami nyilvánvalóan rossz és ízléstelen! (Itt a mandin komoly témák szexhirdetésekkel teletűzdelve...) A konzervatív szellemiség elkötelezett híveként kikérem magamnak az ilyen viselkedést! Nem csak magamnak, hanem sokunk nevében, mert sokunknak elege van már az ilyen, bennünket, választókat lekezelő viselkedésekből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!