Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Így reagált a világ a magyar-svájci meccsre

2024. június 15. 21:36

A német Bild azt is tudni véli, hogy miért került nehéz helyzetbe a magyar válogatott.

2024. június 15. 21:36

Nyitókép: HESHAM ELSHERIF / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A magyar labdarúgó-válogatott 3–1-es Svájc elleni vereséggel kezdte a németországi Európa-bajnokságot. A Nemzeti Sport azonnal utánajárt annak, hogy a nemzetközi lapok mit gondolnak a mérkőzésről.

Tökéletesen kezdett a válogatottunk

– számolt be az eseményről az egyik legismertebb svájci sportlap, az RTS, amely azt is megemlíti, hogy ezzel a győzelemmel a svájci gárda hatalmas lépést tett a nyolcaddöntők felé.

„A megalázott Skóciának hatalmas hegyet kell megmásznia, miután Svájc stílusos győzelmet aratott– olvasható a Scottish Sunon. A skót portál szerint a magyar válogatott kissé magabiztosan érkezett erre a találkozóra, viszont a mérkőzés után egyre távolabb került a legjobb 16-tól.

A német Bild szerint „egyértelműen Svájc volt a jobb csapat, az első félidőben pedig

a magyar válogatott a „lomha” védelme miatt került nehéz helyzetbe.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2024. június 16. 10:16
Részemről bojkott illeti a kommentszekciót mindaddig,amig a sexy kitty és hasonlók jelen tudnak lenni. Elutasitom a tudatos tehetetlenséget. BOJKOTT!!!
kbs-real
2024. június 16. 09:26
"a magyar válogatott a „lomha” védelme miatt került nehéz helyzetbe." Ez így igaz. Orbán Vili mintha ott se lett volna.
zsocc44
2024. június 16. 09:04
Rossi világosan elmondta: “2-3 játékost kivéve, mindenki a képességei alatt játszott” kb ezt mondta. Azt jelenti, hogy rosszul játszottak, ezért kikaptak. Kár ezt tovább “habosítani”! Szerdára szedjék össze magukat, hozzák a legjobb formájukat! Ennyi a feladat, minden biztosítva volt számukra.
Józsi6
2024. június 16. 08:22
Csak olyan pártra fogok szavazni, ahol a főni kedvence, mániája és becsípődése nem a foci, hanem a sakk. Mennyivel olcsóbb és gondolkodni valamivel jobban is tudunk, etedmény is több lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!