Skócia
ÉLŐ
Svájc

A svájci sajtóból ömlik a gyűlölet a magyar szurkolók irányába

2024. június 15. 15:59

A Blick szélsőségesnek, sőt egyenesen náciknak nevezte a magyar drukkereket.

2024. június 15. 15:59
Magyar szurkolók

A nyitókép illusztráció. Fotó: FRANCK FIFE / POOL / AFP

A magyar válogatott szombaton 15 órától, Kölnben, Svájc ellen kezdi meg a 2024-es foci-Eb-t. A mérkőzést ide kattintva tudja követni a Mandineren is.

Az egyik svájci lapban a magyar szurkolókkal foglalkoztak. A szombati összecsapás előtt a svájci sajtó egészen elképesztő gyűlölettel arról ír, hogy a magyar szurkolói csoport, Carpathian Brigade ultráitól tartani kell, mivel egész Európában rettegnek tőlük – szúrta ki az Origo Sport.

A Blick szélsőségesnek, sőt egyenesen náciknak nevezte azokat a magyar drukkereket, akik szervezett formában utaztak el a németországi kontinenstornára.

A szerző Alain Kunz szerint teljesen fel fognak háborodni a magyar szurkolók, amikor majd a magyar himnusz alatt egy szivárványos zászlóval szalad be valaki a pályára. „Ezek az emberek Nagy-Magyarországról álmodnak” – írták.

Ha kíváncsi rá, hogy énekelték közösen a magyar himnuszt a szurkolók Kölnben, ide kattintva megtekinteti.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 800 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alfonzo
2024. június 16. 11:00
Valóban, a síptárok, vagyis albánok jól fociznak , még a svájci mezben is
Chardonnay99
2024. június 16. 08:09
Nincs hálózat, ugye?
Göby
2024. június 16. 08:09
most komolyan ennyire debilek a moderátorok, hogy hagyják ezt a sexy-kitty-t blokkolni a kommenteket? 492 kommentből 480 az övé ... könyörgöm, az első reklámozásánál ki kellett volna dobni!
primipilus
2024. június 16. 07:02
"A szerző Alain Kunz szerint : „Ezek az emberek Nagy-Magyarországról álmodnak” – írták." Hát persze! MINDEN rendes magyar Nagy-Magyarországról álmodik! Ez nem egy különlegesség, ez tulajdonság; és alapvetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!