Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Megverjük a németeket? – szurkolóink optimistán várják nemzeti együttesünk kulcsmérkőzését (VIDEÓ)

2024. június 17. 08:24

A magyarok bíznak benne, hogy továbbjut a válogatott.

2024. június 17. 08:24
null

Nyitókép: Képernyőkép / Metropol.hu 

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 3-1-es vereséget szenvedett Svájctól az Európa-bajnokságon a csoportkör első fordulójában, szurkolóink azonban továbbra is pozitívak a hátralévő meccseket és a továbbjutást illetően. A svájci mérkőzésről, és a szerdai, házigazda Németország elleni találkozóról kérdezte a Metropol stábja a magyar szurkolókat a Margitszigeten. 

„Franciaországból jöttem haza, hogy támogassam a srácokat. Nagyon várom a meccset, kíváncsi vagyok. A hangulat nagyon jó, és ennek nagyon örülök, ez a lényeg” – mondta egy srác, még a Xhakáék ellen megvívott mérkőzés előtt. 

A válogatott az első félidőben gyengén teljesített, aminek következtében a szünetre 2-0-ás hátrányba került. Varga Barnabás fejesgólja visszaadta a reményt, de a magyar nyomás ellenére a meccs végén Svájc szerzett Embolo révén egy harmadik gólt, így kialakult a 3-1-es végeredmény. Az UEFA statisztikái alapján egyértelmű volt a mérkőzés. 

Sajnos hátul ugyanúgy szét voltunk esve, és hát mind a három gól, azt lényegében ezüsttálcán kínáltuk fel a svájciaknak”

 – tette hozzá a kapott gólokkal kapcsolatban egy fanatikus. „Én most őszintén, nagyon szomorú vagyok” – hangoztatta a vereséget követően egy másik szurkoló. 

Az optimizmus azonban továbbra sem csökkent a szurkolók körében, szerdán 18 órától Németország ellen bizonyíthat újra a magyar válogatott. A házigazda magabiztosan kezdte a kontinenstornát, Kroosék 5-1-re verték Skóciát Müchenben. 

Ez egy jó tanulópénz volt, aztán a Marco Rossi összekapja a brigádot, és azt mondja, hogy »Andiamo, mia amiche!« és meglesz” 

bizakodik a kulcsmérkőzést illetően szurkolónk.

A teljes videót itt tekintheti meg

 

 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. június 17. 12:06
Vajon mi az optimizmus racionális alapja, - a félrehablatyon kívül?
vizesnyolcas
2024. június 17. 10:28
Idevezényelték a fröcsögő robotokat.
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 17. 10:18
Ostoba Cigánytamponok! Serintetek is sok a pedofidesz több mint 60 új adója? Miattatok is változtattak meg törvényeket? Ti is kaptatok vissza nem fizetendő, milliárdos állami támogatásokat? A Wembleyben ti is jó helyről néztétek a BEK döntőt? Jó volt a kiszolgálás a ti magángépeteken is? Nektek hogy tetszett a királyi lakosztály? Visszamentek még oda? Nyáron most is jachttal mentek a Cannesi Filmfesztiválra? Itthon nektek is rendelkezésetekre áll néhány helikoptert? Ti is sok milliárdos osztalékot vettetek fel? Benneteket is kihúz évente párszor az állam a szarból, mint a fatolvaj vőgyereket? Mikortól kell magyarPutrisztánban rubellel fizetni?
vizesnyolcas
2024. június 17. 10:04
Ha senki mást nem győzünk le, csak a rózsaszín mezes németeket, az nekem pont elég lenne. Nem sok esély van rá, dehát a labda kerek ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!