Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Nem csoda: a szombati meccsen minden mutatóban alulmaradtunk, Szoboszlai mozgott a legkevesebbet

2024. június 16. 10:52

Az egyetlen pozitívum Schäfer András nevéhez fűződik.

2024. június 16. 10:52

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mint ismert, Svájc 3–1-re legyőzte a magyar válogatottat Kölnben az Európa-bajnokság második napján. Az UEFA.com lefújást követően közzétett statisztikája összességében lesújtó képet nyújt a mérkőzés erőviszonyairól, különösen, ami a támadójátékot illeti – olvasható a csakfoci.hu-n. A svájciak 44 támadást vezettek, míg mi 33 alkalommal próbálkoztunk, ők 15-ször veszélyeztették a kapunkat, míg mi csak 4 alkalommal az övékét.

A szögletek számában egyértelműen a svájciak domináltak, ők 6 sarokrúgást végeztek, míg mi csak kettőt. A mezőnymutatók kiegyensúlyozottabb képet mutatnak, de minden területen alulmaradtunk, ha csak kis mértékben is. 

Futóteljesítményben minimális volt a különbség (114 km vs. 112,4 km a javukra), és a passzok számában is (458 vs. 450), valamint a szerzett labdák terén is csekély eltérés volt (38 vs. 36). 

Az egyéni teljesítmények adnak némi kapaszkodót: Gulácsi Péter egyértelműen felülmúlta svájci kollégáját a védések számában, bár ez is inkább a két csapat közti különbséget tükrözi.

Az egyetlen pozitívum, hogy a mérkőzés legtöbbet futó játékosa Schäfer András lett, aki 12,19 km-t teljesített, és a legnagyobb sebességet Szoboszlai Dominik érte el, akinél 33,4 km/h-t mértek. Viszont a magyar csapatkapitány társaihoz képest kevesebbet futott, csak 9,83 km-t, így a meccset végigjátszó magyar mezőnyjátékosok közül ő mozgott a legkevesebbet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­­e­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
szintetikus
2024. június 17. 09:00
A gyengébb csapat veszített. Nincs ebben semmi. A magyar sajtó, Orbán Viktor lieblingjei elhitették az ostobákkal, hogy ez a csapat jó. :DDD
c-critical
2024. június 16. 23:51
Botrányosan rosszul jétszottunk, ez nem kérdés, pláne hogy azóta ma estig már láttunk több meccset, és nálunk gyengébb(alacsonyabban rangsorolt) csapatok is messze jobban játszottak , akkor is ha végül kikaptak. A svájci csapat egy középszar játékkal agyonvert minket,különösebb erőlködés nélkül. Én aki 20+ éve csaknem az összes válogatott meccset nézem, azt gondolom, hogy ha ez a csapat közepesen teljesített volna Svájc ellen, akkor győzünk. Cserébe Szobi kapitánysága alatt sikerült a lehető legrosszabb formát virítani, éppen akkor, amikor számítottvolna az eredmnény...ez benne van, ennél sokkal jobbak vagyunk, jnem örülök mneki, de ha ez kell hozzá,jó lesz úgy is továbbjutni, hogy a németeknek verünk egy 4est, oszt' jónapot
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2024. június 16. 23:09
Eddig a skótok után a legszarabb teljesitmény volt az EB-n.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!