Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Kiderült, játszhat-e Szoboszlai Dominik a skótok ellen!

2024. június 22. 17:26

A magyar válogatott csapatkapitánya kihagyta a mieink pénteki és szombati edzését.

2024. június 22. 17:26
Podgorica, 2023. június 17.
Szoboszlai Dominik a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. Montenegró-Magyarország 0-0.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandineren is beszámoltunk arról, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik meglepetésre nem vett részt a nemzeti együttes szombati – részben nyilvános – edzését, amely az utolsó tréning a vasárnapi sorsdöntő magyar-skót meccs előtt. A Nemzeti Sport időközben kiderítette, hogy Szoboszlai már a pénteki edzésen sem dolgozott együtt a többikkel, ami aggodalomra adhatna okot – különösen, hogy az elmúlt hónapokban a labdarúgó többször is izomsérüléssel küzdött. 

Ezt is ajánljuk a témában

A lap azonban úgy tudja, nincs miért aggódnunk, Szoboszalai Dominik mindössze elővigyázatosságból pihent, és képes lesz pályára lépni vasárnap a mieink utolsó Eb-csoportmérkőzésén. A Magyar Labdarúgó-szövetség az X-oldalán megerősítette, hogy a csapatkapitány a teljes tréninget kihagyta, és később sem csatlakozott a társakhoz. Az MLSZ tájékoztatása szerint a játékos regenerációs munkát végzett, hogy a vasárnapi mérkőséen a legjobb állapotban tudjon szerepelni. 

Az MLSZ Eb-podcastjének legfrissebb részében Schuth Gábor erőnléti edző beszélt részletesen a labdarúgók személyre szabott edzéseiről. 

„A reggeli méréseink függvényében mindenki megkapja, hogy egy adott napon milyen munkát kell végeznie. 

A nap úgy indul, hogy reggel mindenki még a szobájában nyugalmi állapotban elvégez egy pulzusmérést, ennek az eredményeit az erőnléti stáb már látja, és ez után a játékosok a fiziós szobában további három mérésen vesznek részt, melyek során azt vizsgáljuk, mennyire fáradt a játékosok izomzata, hogyan aludtak, milyen a hangulatuk. Ezen adatok ismeretében határozzuk meg a napi munkát” – fogalmazott Schuth Gábor.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 22. 20:29
Ez a Sutyerák már nagyobb kókler, mint az OroszügynökSorosnebulóbakcigánypedovajdátok. Ostoba Cigánytamponok! Szeretnétek MP-t ha miatta büntették volta 200+napi 1 milla €-ra az országot? Szerintetek is sok a pedofidesz több mint 60 új adója? Miattatok is változtattak meg törvényeket? Ti is kaptatok vissza nem fizetendő, milliárdos állami támogatásokat? A Wembleyben ti is jó helyről néztétek a BEK döntőt? Jó volt a kiszolgálás a ti magángépeteken is? Nektek hogy tetszett a királyi lakosztály? Visszamentek még oda? Nyáron most is jachttal mentek a Cannesi Filmfesztiválra? Itthon nektek is rendelkezésetekre áll néhány helikoptert? Ti is sok milliárdos osztalékot vettetek fel? Benneteket is kihúz évente párszor az állam a szarból, mint a fatolvaj vőgyereket? Mikortól kell magyarPutrisztánban rubellel fizetni?
macskusz-4
2024. június 22. 19:35
Végül is a stadionokban lehetne tartani politikai foglyokat.
macskusz-4
2024. június 22. 19:32
Bartók: A csodálatos Mandarin stadionja .Zene labára, és balos rabszolgákra.
olasztelek63
2024. június 22. 19:30
Nem teljesen egészséges, de jelenléte erőt sugároz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!