Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Mi történhetett? Szoboszlai nélkül kezdte meg utolsó edzését a magyar válogatott a skótok elleni mérkőzés előtt

2024. június 22. 13:02

A keretből Loic Nego és Balogh Botond sem edzett a társaival.

2024. június 22. 13:02
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az Index beszámolója szerint Szoboszlai Dominik nélkül tartotta meg utolsó edzését a magyar labdarúgó-válogatott a Skócia elleni sorsdöntő Európa-bajnoki csoportzárás előtt. Loic Nego és Balogh Botond sem edzett, de a Le Havre légiósa az utolsó percekre már kiérkezett, hogy különedzést végezzen a fizioterapeutával. A portál szerint 

vélhetően ugyanez lehetett a programja a liverpooli középpályásnak is.

Az M4 Sport Facebook-oldalán időközben megerősítették: „Aggodalomra nincs ok. A csapatkapitány csupán regeneráló feladatokat végzett a pálya melletti sátorban, a gyakorlás későbbi részében pedig csatlakozik a társaihoz.”

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. június 22. 18:23
MAGYARORSZÁG KERETE Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros) – Gulácsi Péter (RB Leipzig ), Szappanos Péter (Paks) Védők: Balogh Botond (Parma ), Botka Endre (Ferencváros) Dárdai Márton (Hertha BSC ), Fiola Attila (Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Willi Orbán (RB Leipzig ) Szalai Attila (SC Freiburg) Középpályások: Bolla Bendegúz (Servette – Svájc), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AFC Bournemouth ), Kleinheisler László (Hajduk Split ), Nagy Ádám (Spezia – Olaszország), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia ), Loic Nego (Le Havre – Franciaország), Schäfer András (Union Berlin ), Callum Styles (Sunderland – Anglia) Támadók: Ádám Martin (Ulszan HD – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union ), Horváth Krisztofer (Kecskemét), Sallai Roland (SC Freiburg ), Szoboszlai Dominik (Liverpool ), Varga Barnabás (Ferencváros) De most őszintén: egy ilyen játékos kerettől ki várt valamilyen kiugró teljesítményt? Max csodát lehetett.
2024. június 22. 17:34 Szerkesztve
Lang Ádám február óta négy percet töltött ciprusi klubjában a pályán. Szalai Attila 15 percet kapott ugyanez alatt. Fiola Attilának milyen szezonja volt az idei? Nagy Ádám, a nyolcas számú játékos, a jelenlegi keret rekordválogatottsággal rendelkező futballistája éppen a Serie B, az olasz másodosztály sereghajtójával jutott megegyezésre . Dárdai Márton a másodosztályú Hertha BSC. játékosa. Lois Nego a kiesést épphogy elkerülő 15 helyen végző Le Havre tagja. Callum Styles-Sunderland, angol másodosztály, annak is a vége. Milos Kerkez Bournemouth PL 12. Kleinheisler? Kölcsönbe néhány hónapra. És akkor a világsztárunkról nem szóltam, aki 70 millió eurós Steven Gerrard utódból mára leküzdötte magát egy olyan kispadot koptató töltelék játékossá a Liverpoolban, akit időhúzásból cserélnek be a 85-90 perc tájékán. Kiállunk egy ikonikus 9-es mezszámmal, mémmé válunk. Ádám és Gazdag "teljesítménye" a repülőjegyük árát nem éri meg. És még ott vannak a világverő magyar klub csapatok tagjai..
deniel
2024. június 22. 17:19
ha rajtam múlna a skótok ellen nem is engedném "játszani" esetleg otthon a rúgósfocival.. a skótok nem néznek semmit senkit csak a győzelem számít nekik minden áron...
gyaloggos
2024. június 22. 16:33
Vata Aripeit! VALÓBAN nem bonyolult ez, DE EZEK itt ennyire egyszerűek, hogy még ezt a nagyon nem bonyolult dolgot is értsék, pláne megértsék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!