Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia

A szuperszámítógép már tudja, ér-e továbbjutást Csoboth gólja

2024. június 24. 18:53

Kedvező hírt kaptak Szoboszlai Dominikék.

2024. június 24. 18:53

Nyitókép: Marco Rossi Facebook-oldala

 

Az Opta adatelemző cég folyamatosan nyomon követi a németországi labdarúgó Európa-bajnokságot, és miután vasárnap lezárultak az A csoport küzdelmei, frissítette a magyar válogatottra vonatkozó „jóslatát is”, amely kedvezőnek ígérkezik Szoboszlai Dominikéknak– írta a Magyar Nemzet. A lap ismertette, azzal, hogy Marco Rossi együttese Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával legyőzte a skótokat, az A csoport harmadik helyén végzett három pontjával. A hat csoportból négy harmadik helyezett is továbbjut, vagyis Szoboszlai Dominikéknek két riválist kell megelőzniük a harmadikok tabelláján.

Ezt is ajánljuk a témában

Amennyiben hétfő este a B csoportban az albánok nem győzik le a már biztos csoportelső spanyolokat, a horvátok pedig az olaszokat, 

a magyar nemzeti 11 már „fél lábbal” ott van a nyolcaddöntőben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt jósolja a szuperszámítógép

Az összeállításban hangsúlyozták, az Opta adatelemző cég „szuperszámítógépének” jóslata is kedvező a magyar válogatott számára, 

jelenleg 79,28 százalék valószínűségre teszi, hogy együttesünk bejut a 16 közé. 

Fotó: Képernyőfotó

A végső befutókat is felfedték

Az esti programban pályára lépő, a legutóbbi vb-n bronzérmes, de most csak egy ponttal álló horvátok esetében ez a szám csak 33,74 százalék, az albánok mellett pedig 14,41 százalék szerepel. A végső győzelemre jelen állás szerint a franciák, a németek és az angolok a legesélyesebbek – sorolta a Magyar Nemzet.

Az Opta teljes listája ITT érhető el.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. június 24. 19:18
🤣🤣🤣 Ez ugyanaz a szuperszámítógép, amely az előző szezonban a Barcelonát hozta ki BL-győztesnek? Olcsó játék hülyegyerekeknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!