Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

A dánok edzője kifakadt a VAR-rendszerre a kiesést követően

2024. június 30. 08:58

Annyira belefáradtam már a kezezésről szóló nevetséges szabályokba – mondta Kasper Hjulmand.

2024. június 30. 08:58
null

Nyitókép: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Németország 2-0-ra legyőzte Dániát a labdarúgó Európa-bajnokság szombat esti nyolcaddöntős mérkőzésén, a találkozó azonban sokak nemtetszését váltotta ki. 

Dánia gólt szerzett a 48. percben, de les miatt érvénytelenítették a találatot. Millimétereken múlott, hogy érvényes gól szülessen: 

Sokan kritizálják a VAR-rendszert az ilyen és ehhez hasonló, szabad szemmel láthatatlan leshelyzetek miatt, azonban pár percre rá a dánokat tovább gyötörte az élet. A lesgólt jegyző középhátvéd, Joachim Andersen a saját tizenhatosán belül kézzel ért a labdához egy beadást követően, Michael Oliver játékvezető pedig, miután megnézte a videóbíró segítségével az esetet, tizenegyest ítélt Németország javára. 

Ez a kezezős szabály egy szarság”

– írta Alan Shearer, nem túl visszafogottan. 

Az esetről a dán szövetségi kapitány, Kasper Hjulmand is kifejtette a véleményét.  Mint fogalmazott: „Nem így kellene használnunk a VAR-t, egy centiméterről beszélgetünk… néhány perccel később meg ott az a tizenegyes, annyira belefáradtam már a kezezésről szóló nevetséges szabályokba!” – mondta Hjulmand, a dánok edzője a mérkőzés után. 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. június 30. 14:45
Változtatni kéne a lesszabályon! Milyen előnyt szerzett Dánia azzal a cipőorral? Az meg milyen elvárás, hogy a száguldó szélsőt a hátvéd leszorított karokkal futva érje utol??? Régen simán továbbot intett a bíró ilyenkor és mindenki haladt tovább!
sexykitty-101
2024. június 30. 14:08
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­i­ ­­p­u­­n­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 14:06
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
akkor ki
2024. június 30. 14:05
Szabályok! Agyon szabályozva ez is, meg a kibebaszott műanyag kupak, amiből nem lehet önteni, nem lehet egyszerűen visszacsavarni, nem baj de egy faszfej marketinges csapat felvett érte milliárdokat! De a kurva nagy kibocsátókat, mint Kína, ZUSA, India, Japán, Irán, Anglia, Kanada stb. ezeket nem állítja senki a szőnyeg szélére, de én majd megmenten a bolygót a kurva kupakkal!! Hülyének nézik az embereket, igen, ezzel a VAR-al is! Ami számítógép, az befolyásolható, képanyagot oda tolom, ahová akarom! Lófaszjóskák kurva anyátokat basszátok át!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!