Schäfer képpel reagált Szoboszlai beszólására

2024. március 24. 14:30

A két labdarúgó nem először zrikálja egymást nyilvánosan.

2024. március 24. 14:30
Schäfer András Arnold Schwarzeneggerként

Nyitókép: Schäfer András, X

Vicces képpel válaszolt a Szoboszlai Dominik zrikálására a magyar labdarúgó-válogatottba másfél év kényszerszünetet követően visszatért Schäfer András – vette észre a Nemzeti Sport. Ismert, az Union Berlin középpályása a Törökország elleni Eb-felkészülési mérkőzésen betalált az ellenfél kapujába, ám a bíró les miatt érvénytelennek ítélte a gólt. 

Tény, hogy a magyar labdarúgó felsőteste egy hajszálnyival közelebb volt a kapuhoz, mint a török védőé, de amennyiben nincs videóbíró, biztos nem veszik el ezt a találatot. Íme az eset videón!

A válogatott csapatkapitánya nem volt maradéktalanul elégedett a csapat teljesítményével, de mérkőzést követően már felszabadultan nyilatkozott, és Schäfer meg nem adott góljára úgy reagált, hogy ha „Séfi” a súlyos sérülését követően 

„a rehabilitációja alatt nem kondizott volna annyit, akkor lehet, hogy a válla nem lógott volna be”.

 Erre a megjegyzésre reagált Schäfer az alábbi képpel (nem mintha a lenti összehasonlítás alapján ilyen photoshop-tuningra volna szüksége):

Schäfer András és Szoboszlai Dominik barátsága egyébként közel egy évtizede tart, a két labdarúgó a 2015/2016-os idényben még szinte gyerekként a együtt szerepelt az MTK utánpótlás-egyesületében. Kettejük szoros kapcsolatát jól érzékelteti, hogy Szoboszlai játékostársai közül először Schäfernek mondta el, hogy a Liverpoolhoz szerződik. 

A barátsághoz persze egymás rendszeres zrikálása is hozzátartozik, és nem ez volt az első ilyen eset

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:55
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
syphax-2
2024. március 25. 04:41
Schäfer András ÓRIÁSI FUTBALLTEHETSÉG--NAGYOBB, MINT SZOBOSZLAI. Egyedüli probléma Vele az, hogy meglehetősen SÉRÜLÉKENY--de ez Szoboszlai-nál is fennáll...
OrangeOrder
2024. március 24. 23:00
Csodálatos :) és még ez is belefért, hogy ezt elvették. Imádom Schäfit, főleg a németek elleni gólja óta...
KBA98
2024. március 24. 16:19
Szép-szép, de nem focista alkat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!