Szoboszlai Dominik keményen odaszúrt csapattársának

2024. március 23. 18:10

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Schäfer András törökök elleni lesgóljáról fogalmazott meg markáns véleményt.

2024. március 23. 18:10
null

Nyitókép:  Instagram/Szoboszlai Dominik

 

Mint köztudott, a fociválogatottunk győzelemmel kezdte az évet, péntek este Szoboszlai Dominik góljával 1-0-ra megverte a Puskás Arénában Törökországot felkészülési mérkőzésen. Lehetett volna nagyobb is a különbség a két csapat között, ám Schäfer András gólját les miatt elvették a második félidőben. Az Union Berlin játékos talán csak miniméterekkel volt előrébb a török védőknél, de a videóbíró így is érvénytelenítette. A lefújást követően a győztes gólt szerző Szoboszlai emlékezett vissza az elvett gólra.

„Ha a rehabja alatt nem kondizott volna annyit, akkor lehet, hogy a válla nem lógott volna be” 

– szúrt oda viccelődve barátjának a Liverpool középpályása.

SCHÄFER András
Schäfer András (balra) és a török Samet Akaydin a Magyarország-Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Schäfer András hosszú sérülés után tért vissza a válogatottba, s Gulácsi Péterhez hasonlóan kiváló teljesítményt nyújtott.

„Remélem, a következő meccseken tényleg gólt ünnepelhetek, sajnos ezt nem adták meg, de van ilyen, most egyszerűen csak örülök, hogy itt lehetek egy ilyen gyötrelmes időszak után. Érzelemdús volt így kilépni a stadionba, az elmúlt másfél év történései alaposan megviseltek. De amikor ekkora bizalmat kapok, és érzem a csapattársak, valamint a szurkolók szeretetét, ilyenkor azt érzem, minden perc szenvedés megérte, hogy itt lehessek” – mondta a találkozó után a berliniek középpályása. Schäfer külön gratulált a válogatott kapusának, Gulácsi Péternek, aki hozzá hasonlóan 2022 szeptemberében játszott utoljára a nemzeti csapatban.

„Hihetetlen mi van mögöttünk, le a kalappal azelőtt, amiből a Peti vissza tudott jönni, nagyon gratulálok neki” 

– tette hozzá a német Bundesliga első osztályában játszó futballista.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­l­­á­­n­­­y­o­­k­ ­­v­­á­­r­­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
bodrigyuri
2024. március 24. 10:12 Szerkesztve
Láttam a szopószlalis reklámot. Beszélni alig tud szegény. Fodbalista.
Vén Csataló
2024. március 23. 21:26 Szerkesztve
Bocs, de akkor mostantól ti is ilyen szar, kattintásvadász (és hazug) címeket fogtok adni a legrosszabb origós gyakorlatnak megfelelően?
machet
2024. március 23. 19:22
Visszataszító már ez az örökös és erőltetett jópofáskodás.A játék viszont gyenge volt,sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!