BELÉPÉS
– érvényes jeggyel és a védettséget igazoló karszalaggal lehet belépni – utóbbit előre fel kell venni a kijelölt három budapesti átvételi ponton
– az ajánlott érkezési idősávban lehet a leggyorsabb bejutás
– a jegyen szereplő kapucsoporton célszerű belépni a Puskás Arénába – > A-B-C-D-E-F, mert az adott szektorhoz így lehet leggyorsabban eljutni
– a 1XX – as szektorok az alsó, a 2XX – as szektorok a második, a 3XX – as szektorok a harmadik lelátószinten találhatók
az alsó és a harmadik lelátószint teljesen, a középső lelátószint csak félig körül járható
– lifttel csak az alsó lelátószintig lehet közlekedni
– mozgáskorlátozott szurkolók előzetes jelzés esetén kaphattak speciális jegyeket, a helyszínen már nincs mód a változtatásra
VENDÉGLÁTÁS
– a három lelátószinten összesen 80 db büféegység üzemel a Puskás Arénában
– az alsó és a harmadik lelátón elsősorban italok és gyorsételek kaphatók: hot dog, hamburger, pizza stb.
– a középső szinten az italok mellett szendvicsek, perec és popcorn szerepel a kínálatban
– a sört úgynevezett repoharakba csapolják, visszaváltva tokent kapnak a vendégek, a token készpénzre nem váltható
– a Puskás Arénában készpénzmentes fizetési rendszer működik, Hellopay feltöltő kártyával vagy bankkártyával lehet fizetni
– Hellopay – feltöltőpontok kizárólag csak az első szinten találhatóak
GYERMEKEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
– javasoljuk, hogy a 14 éven aluli gyerekek részére vegyenek fel karszalagot és írják rá a szülők elérhetőségét, így adott esetben könnyen és gyorsan tudnak a szervezők segíteni
– a Dózsa György út és a Stefánia úti KÜLSŐ infóponton lehet átvenni a karszalagokat (Nem kötelező, de erősen javasolt!)
COVID – 19
– ajánljuk a folyamatos maszkviselést
– a kézfertőtlenítők használata minél többször ajánlott
– lehetőség szerint kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot
DOHÁNYZÁS
– a Puskás Arénában mindenhol tilos a dohányzás!
– dohányzásra kijelölt helyek a pilonok és töltőlépcsők között találhatók a forgókapuknál
Nyitóképen: Magyar szurkolók a Puskás Aréna megnyitóján. Fotó: Mandiner/Földházi Árpád