Sztárkertész: Az nem klímapolitika, hogy a karbonokról mesélünk a tévében

2020. január 16. 12:43

Klímavészhelyzet mint politikai termék? Az új budapesti városvezetés azt mondta magáról, hogy zöld, de hogy ez miben valósul meg, azt a hatvanezer Facebook-követővel bíró sztárkertész, Megyeri Szabolcs szerint senki sem tudja. Az eheti Mandiner hetilapban megjelenő interjú részlete a Makronóm új YouTube-csatornáján is nézhető.

2020. január 16. 12:43
null

Címlapkép: Földházi Árpád.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2020. január 22. 17:03
Szakmám alapján némileg több be(le)látásom van a "ződ" kérdésbe, mint az emberek 95%-nak. Hogy mi "zőccséget" és blődséget összehordanak egyesek pld. az erdőkről, parkokról...általában a fákról.
lendvaiildiko
2020. január 21. 14:47
A méhekről, ennyire nem lehetnek hülyék.... MONDJA MÁR MEG VALAKI EZEN OSTOBA HÜLYÉKNEK, a Buszmegállóban lakó méhek igenis veszélyt jelenhet a járókelőkre. Méh csípés anafilaxiás sokk esetén halált okoz. Egyik barátom lányag szemem láttára halt meg a méhcsípéstől. A méhek különösen érzékenyek izzadtságszagra, különféle kozmetikai "illat"anyagokra, támadhatnak is. A méhek a természet csodái, de gond azért van velük. Budapesten összesen 4883 BKK megállóhely van. Ha 1 méhész húsz megálló méhkaptárait gondozza, akkor 244 méhészt kell majd foglalkoztatni. Amennyiben a méhcsaládok rajzanak, a rajok új helyekre települhetnek, erre az esetre ügyeletes méhészeknek kellene befogni a szökött rajokat. A bölcs karácsony nyugati példákat hozott a városi méhészet jelentőségéről: vajon miből él meg majd a sok méh butapesten. Bár tudjuk, hogy egyre veszedelmesebb a felmelegedés, de ha mégis hideg és tél lenne, nehéz teleken cukorszipurral kell táplálni a kaptárok lakóit. Ez óriás összeg lenne, remékem, e cukor árát nem tartja issza majd személyesen Orbán VIktor és a a FIDESZ.
Sörgyári megálló
2020. január 21. 08:45
Nevetni fogsz: igen. Egy francia faluból rég kitiltották a kukásautót, lovaskocsi viszi el a szemetet. És mért nem lehet az árut betolni egy ötven méterre lévő üzletbe? Mért kell a pultig autóval menni?
TAVIROZSA
2020. január 21. 08:43
Érdekes, hogy a közúti áruszállítás ( beleértve a tranzit szállítást is ! ) környezet terheléséről nem esik szó !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!