Aki most vagyok, a múltamnak köszönhetem

2024. október 09. 23:06

Egyáltalán nem volt törvényszerű, hogy Dietz Gusztáv eljut idáig: előbb a heroint cserélte ketrecharcra, majd a sportot színészetre. Jövőre a Kabul művelet című, nagyszabású katonai drámában láthatjuk.

2024. október 09. 23:06
null
Farkas Anita

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Hajnalban ért véget a forgatás, mégsem tűnsz fáradtnak. Ma is jól bírod a strapát?
Nagyjából. De azért a filmszínészség elég kemény dolog. Amíg nem voltam benne, teljesen másnak képzeltem. És itt nem is a szövegtanulásra gondolok, ami valakinek könnyebben, másnak nehezebben megy, hanem a sok apróságra, amire egyszerre figyelni kell egy-egy jelenet felvételekor: a rendezői instrukciókra, a partnerekre, arra, hogy még véletlenül se bámuljak bele a kamerákba, a kizökkentő háttérmozgásokról nem is beszélve. Jellege miatt a Kabul műveletnél rengeteg ilyen van, ezért tíz-tizenötször veszünk fel mindent, ilyenkor gyakran úgy érzem, egyre görcsösebb vagyok. Majd amikor már letehetném végre a fejem, mert hajnali négyre hazavergődtem, még órákig vetítem a saját mozimat a plafonra. A stábtól kapott rengeteg segítség ellenére elképesztő stresszfaktor az egész. Ezzel együtt imádom minden percét.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 23:09
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­n­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!