Business Excellence: a pannonhalmi Viator a legjobb vidéki étterem

2016. június 16. 12:00

A legjobb budapesti és vidéki szállodát, éttermet, a legjobb légitársaságot, autókölcsönzőt, rendezvényhelyszínt választották meg a Business Traveller Hungary magazin szavazásán. A győztesek közt van a pannonhalmi Viator étterem, a Prestige Hotel, a Gödöllői Királyi Kastély, a Spíler Bisztró, Kecskemét és Veszprém városa is.

2016. június 16. 12:00

Vadonatúj helyszín, a Szamos frissen nyitott Kossuth téri kávézója adott otthont június 15-én az immár hatodik alkalommal megrendezett Business Excellence díjátadó fogadásnak.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, a szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat.

Az egyes kategóriák három „shortlist-es” jelöltjéről most is egy szakmai zsűri döntött, az olvasók ezek közül választhatták ki kedvencüket, azonban lehetőségük volt negyedikként újabb jelöltet megadni  –  a legtöbb jelölést kapó pedig közönségdíjat nyert. A díjakat június 15-én adták át.

A Business Excellence díjazottai: budapesti business hotel: Pestige Hotel; vidéki business hotel: Barack Thermal Hotel & Spa; corporate utaztató: Jet Travel; légitársaság: Qatar Airways; autókölcsönző: Hertz Mercur Rent a Car; rendezvényhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély; vidéki business city: Kecskemét; budapesti étterem: La Perle Noire Étterem; vidéki étterem: Viator Apátsági Étterem.

Business Excellence közönségdíjasok: budapesti business hotel: Buddha-Bar Hotel Budapest; vidéki business hotel: Hotel Azúr; corporate utaztató: OTP Travel; légitársaság: Air Berlin; autókölcsönző: Budget Rent a Car; rendezvényhelyszín: Audi Aréna; vidéki business city: Veszprém; budapesti étterem: Spíler Bisztró; vidéki étterem: Rosinante étterem.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!