Hal és Bor a Római Parton

2012. augusztus 22. 16:17

A magyar halétkek és az ország legjobb borai lesznek a főszereplői a Hal és Bor a Parton elnevezésű minifesztiválnak, amelyet a Római parton rendeznek meg augusztus 23. és 26. között.

2012. augusztus 22. 16:17

A magyar halétkek és az ország legjobb borai lesznek a főszereplői a Hal és Bor a Parton elnevezésű minifesztiválnak, amelyet a Római parton rendeznek meg augusztus 23. és 26. között – közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

A Duna-parti környezetben lesz halászléfőzés, bográcsos harcsapaprikás, harcsa- és fogasfilé, rántott halak és számos ínyencség. A bográcsokban paksi és bajai halászlé fő, de a tányérokra kerül harcsapaprikás túrós csuszával, birkapörkölt, pacalpörkölt csülökkel és haltepertő is – olvasható a közleményben. Az ingyenes fesztivál négy napjára Magyarország legjobb borászatai is kiköltöznek a partra, hogy az ország híres tájegységeinek halételeihez és halászléihez illő kiváló boraikat kínálják a vendégeknek.

A finom ételek és italok mellett családi és gyermekprogramok is várják a vendégeket a nyár utolsó hétvégéjén. A felnőttek dunai hajókázással egybekötött romantikus borkóstolón vehetnek részt, a gyerekeket arcfestés és játszótéri programok szórakoztatják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!