Orosz üzenet: Orbán Viktor még éppen időben, az utolsó pillanatban hagyta el Moszkvát

2024. július 08. 12:24

Oroszországban kiemelten foglalkoznak a magyar miniszterelnök békemissziójával, az Állami Duma tagja szerint Orbán Viktor lehet az aduász, aki megmentheti Európát.

2024. július 08. 12:24
Orbán Viktor, Vlagyimir Putyin

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor magyar miniszterelnök még éppen azelőtt elhagyta Moszkvát, hogy az orosz fővárosban erős zivatar kezdődött volna – írja a Gazeta egy diplomáciai forrásra hivatkozva.

Az orosz lapok természetesen kiemelten számoltak be a kormányfő és Vlagyimir Putyin tárgyalásáról. Az Izvesztyijának publicisztikát író Vadim Truhacsev politológus rámutatott,

Orbán Viktor nem okozott csalódást, július elején, soros elnökként máris a világ fő híradójává vált, a moszkvai egyeztetés pedig növelheti a politikai erejét Európában.

Hozzátette, mivel kárpátaljai magyarok is meghaltak a háborúban, a magyar kormányfőt feljogosítja ez a tény arra, hogy minden más európai politikusnál többet és hangosabban beszéljen a békéről.

A RIA-nak nyilatkozott Vlagyimir Rogov, az orosz közkamara szuverenitási kérdésekkel foglalkozó bizottságának elnöke, aki hisztériának nevezte, ahogy az uniós vezetők reagáltak Orbán Viktor útjára.

A békét keresve érkezett Oroszországba, de a globalisták gyarmatán, az Európai Unióban ez hisztériát okozott

– jelentette ki Rogov, aki szerint az „angolszász érdekek és bábok" európai támogatói úgy érzik, kezdenek kifutni az időből, mert látják a közvélemény igényét az olyan bátor és békét akaró politikusok iránt, mint Orbán Viktor.

A lap idézte Leonyid Szluckijt, az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának vezetőjét, aki úgy látja, a nyugati agresszív kisebbség nem tudja elfogadni, hogy valaki képes túllépni a kettős mérce paradigmáján.

Orbán lehet az aduász, aki megmentheti Európát az USA nyomására folytatott önpusztító játékban

– ezt pedig Adalbi Sgagosev, a Duma biztonsági bizottságának tagja mondta a portál megkeresésére.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 09. 21:06
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
hatvanpuszta
2024. július 09. 09:41
Tökfilkó lesz az az aduász,nyaloncok!
konfucius
2024. július 09. 02:34
"Hozzátette, mivel kárpátaljai magyarok is meghaltak a háborúban, a magyar kormányfőt feljogosítja ez a tény arra, hogy minden más európai politikusnál többet és hangosabban beszéljen a békéről." Na ez az a mondat, amit egyfolytában szeretnék hallani mindenhol. Az egész világ fejébe beleverni a tényt, hogy Trianonban erőszakkal, igazságtalanul elszakított magyarok halnak meg ebben a háborúban, ezért a magyar kormánynak minden joga megvan arra, hogy saját jogán akárkivel a világon tárgyaljon a békéről. Az összes eu és NATO és USA faszfej arcába kell tolni ezt a tényt. Lássuk, ki mit mond rá.
survivor
2024. július 08. 21:59
De 1000 M dollárert lehet U-t venni a RUStól a jenkilnelk !??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!