Magyar György: „Ilaria egy büszke antifasiszta"

2024. február 07. 08:57

Ilaria Salis olasz aktivista ügyvédje szerint védencének nincs szándékában megszökni, de az olaszországi házi őrizetet ő sem támogatná.

2024. február 07. 08:57

Ilaria Salis antifasiszta olasz aktivista ügyvédje, Magyar György elmondta, a védelem készen áll az újabb kérelem benyújtására a házi őrizet elrendelésének érdekében. A La Veritá nyomtatott kiadásában megjelent cikk szerint hozzátette, az olaszországi házi őrizet viszont bonyolítaná a magyar ügyvédek munkáját.

Ilaria egy büszke antifasiszta, és nincs szándékában megszökni. De ezzel a bírónak is tisztában kell lennie

– mondta Magyar György.

Mint megírtuk, Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményben hangsúlyozták, hogy az országok jogi szuverenitását tiszteletben tartva nem avatkoznak be a Magyarországon letartóztatásban lévő szélsőbaloldali aktivista ellen indított bírósági eljárásba, így nem kezdeményezik a házi őrizetbe helyezést sem.

Az olasz nő életveszélyes támadásokban vett részt a vád szerint, majd vigyorogva jelent meg a bíróságon, fogva tartásának körülményeiről pedig az ismert bizonyítékok alapján nem mondott igazat.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petronius50
2024. február 09. 14:31
Csak annyit mondok: Börtönbiznisz. Ez a Magyar György nevű ügyvéd egy elképesztően visszataszító féreg.
zsírgyík
2024. február 08. 16:33
Pont mint a Rákosi elvtárs! Amikor böriben volt belőle is hőst kreált a nemzetközi sztálinista sajtó.
Krupp Skya
2024. február 08. 14:41
"A megvadult kutya gazdája késsel támadt az ebrendészre Jászberényben" Ilyen egy büszke kutya tulajdonos.
Krupp Skya
2024. február 08. 14:14 Szerkesztve
Magyar György is tudja hogy az olasz kurva egy terrorista, de nem mondhatja, mert akkor nincs zsozsó. Egy büszke Fasiszta mondja? Gyuri bácsi, Kettő! Aki esetleg nem ismerné a cowboyos viccet, rögtön visszajövünk, ne menjenek sehová! Jim megy haza a szekerével megbotlik a ló aszongya egy, megbotlik még egyszer, aszongya kettő, megbotlik a ló harmadszor is, aszongya három előveszi a coltját és lelövi a lovat. Aszongya a felesége, nem vagy normális ezért le kellett lőni a lovat? Aszongya a cowboy egy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!