Zelenszkij lélekfacsaró képekkel akarja térdre kényszeríteni a Nyugatot (VIDEÓ)

2024. október 03. 12:20

Az ukrán elnök még több fegyvert követel.

2024. október 03. 12:20

Nyitókép: Ercin Erturk / ANADOLU / AFP

Oroszország irányított bombával támadta Harkivot, amely egy lakóépületet ért, és legalább 12 ember, köztük egy gyermek sérült meg – közölték a helyi hatóságok. Volodimir Zelenszkij a közösségi médiában a támadásra reagálva felszólította szövetségeseit, hogy támogassák Ukrajnát az ilyen támadások megelőzésében – írja a Magyar Nemzet.

Az orosz irányított bomba egy ötemeletes lakóépület harmadik és negyedik emelete között csapódott be –jelentette Oleh Sznyihubov, a Harkivi terület kormányzója a The Kyiv Independent beszámolója szerint.

Egy hároméves kislány is megsérült – közölte Ihor Terekhov polgármester. Az épület összes lakóját evakuálták, a mentőszolgálat munkatársai a támadás helyszínén dolgoznak.

Volodimir Zelenszkij elnök a hivatalos X-oldalán foglalkozott a bombázással, közzétette a megrongálódott épületről készült videót, és felszólította a világ vezetőit, hogy segítsenek Ukrajnának megelőzni az ilyen támadásokat.

Ahhoz, hogy az ilyen orosz csapásoknak vége legyen, Ukrajnának meg kell kapnia a szükséges és főleg elegendő segítséget a világtól és partnereitől. Minden vezető pontosan tudja, hogy mit kell tennie. 

– fogalmazott az ukrán elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. október 03. 15:17
Én is pont ilyen tragikus képekre emlékszem 2015 tájáról, amikor az ukrán Azov gárdisták naponta lőtték, aknázták az oroszok lakta Donbasz és Luganszk megyék területét. Nem emlékszem, hogy akkor az ukrán vezetők zokogtak volna és mutogatták volna a "hőstetteiket" Európában. Persze akkor már rég megvolt George soros palotája (Jewish centernek álcázott befektetési üzletkötő irodája) Dnyepropetrovszkban ("Dnipró"). .
Nasi12
2024. október 03. 15:08
Eddig is facsarta a lelkeket. Csak ahhoz ért.
MaBaker
2024. október 03. 14:55
Követeli további rakéták használatának engedélyezését oroszországi célpontok ellen, hogy mégtöbb belgorodi játszóteret bombázhassanak szét.
Krupp Skya
2024. október 03. 14:50
A Zselét az amerikaiak haza fogják vinni, de addigra kínai fennhatóság alákerül Amerika, a kínaiak elviszik Kínába, te zselé a feladat Tajvan, mert ott is baj van, csak egy kicsit kell ferdíteni a szemeden hogy ne nézzél ki úgy mint egy zsidó a neved pedig Zse Lé Mint Bi Tang lesz. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!