Ismét akcióba léptek az NGO-k: európai vérrel fizetne az ukrán győzelemért Soros György

2024. október 03. 09:39

A Helsinki Bizottság azt javasolja, hogy az ukrán fegyveres erők mélyen Oroszországba csapjanak le az Egyesült Államok által biztosított fegyverekkel.

2024. október 03. 09:39
null

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Az amerikai Helsinki Bizottság is csatlakozott a háborúpárti kórushoz – írja a Magyar Nemzet. A legfrissebb jelentésük alapján Oroszországot tartós globális biztonsági fenyegetésként kellene kezelni, és mindent meg kell tenni Ukrajna győzelme érdekében. Az NGO Soros befolyása alatt áll, aki számára Putyin legyőzése elsődleges cél. Nem kímél senkit és semmit ennek érdekében, és Soros György az ukrán győzelem árát a mi áldozatunkkal fizetné meg.

A Helsinki Bizottság legfrissebb jelentése szerint, amelyet a The Hill amerikai politikai hírportál szerzett meg, az Egyesült Államoknak teljesen újra kell gondolnia az Oroszországhoz való hozzáállását, és Moszkvát a globális biztonságra jelentett „tartós” fenyegetésnek kellene bélyegeznie.

A jelentés stratégiájának egyik kiemelt célja, hogy biztosítsa Ukrajna győzelmét az Oroszország elleni védelmi háborúban, „masszív” katonai és humanitárius segítséget kérve Kijev számára, és lehetővé téve, hogy 

az ukrán fegyveres erők mélyen Oroszországba csapjanak le az Egyesült Államok által biztosított fegyverekkel 

– írja a The Hill.

A jelentés kizárja a megállapodás lehetőségét Vlagyimir Putyin elnökkel, és hibásnak tartja, hogy az elmúlt három évtizedben az amerikai politikusok többnyire az együttműködésre törekedtek Oroszországgal. Az atomháború veszélyét egyszerűen azzal intézik el, hogy egy olyan terv kidolgozását javasolják, amely a nukleáris fenyegetések és támadások kezelésére, valamint az azokra adott válaszokra összpontosít.

A Helsinki Bizottság jelentése lényegében megegyezik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök álláspontjával: Moszkvát térdre kell kényszeríteni, amihez szükség van a nyugati nagy hatótávolságú fegyverekre, valamint a kormányok engedélyére, hogy ezeket az orosz hátországban is bevethessék. Ez pedig még véresebbé teheti a háborút.

Ez azonban nem elegendő, az ukrán győzelemhez a háborúban álló ország legnagyobb problémáját is meg kellene oldani: a katonák hiányát. Erre Soros György kínált megoldást egy korábbi írásában. A tőzsdespekuláns saját honlapja tanúsága szerint már 1993-ban azt fejtegette, hogy a „kelet-európai élőerő” csökkentené a NATO-országok számára „a hullazsákok kockázatát”. Magyarán: 

áldozzuk fel a kelet-európaiakat, hogy a Nyugatot minél kevésbé érintse a háború.

A háborúpárti milliárdosnak ugyanis mindennél fontosabb Vlagyimir Putyin legyőzése. Senkit és semmit nem spórol az ügyben. Mint fogalmazott: „Mellesleg a kelet-európai élőerő és a NATO technikai képességeinek kombinációja nagymértékben növelné a Partnerség katonai potenciálját, mert csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát, ami a legfőbb korlátja a cselekvési hajlandóságuknak. Ez egy életképes alternatíva a fenyegető világrendetlenséggel szembe.

A Soros-birodalom „trónörököse”, Alex Soros is gyakran tart eligazítást a háborúval kapcsolatban a kijevi vezetőknek.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2024. október 03. 13:01
Ne legyenek illúzióink, nagyon kevés dolog van, amit a gonosz és embertelen bolsevista szörnyetegek eddig nem tudtak ránk erőszakolni. Ha netán a háborút is sikerül nekik, akkor legalább annyit tegyünk meg, hogy az első ezred amit a frontra küldünk, helsinkis, taszos, transparencys, 444, telex, hvg, átlátszós terroristákból legyen felállítva.
survivor
2024. október 03. 12:57
A nuke tabula rasa-t teremt. És az USA nem marad ki belőle. Ha a csilliárdosok feljönnek az atombunkerből mit ér a pénzük ?
survivor
2024. október 03. 12:54
Türelem Értelek. Igazad van. Soros gyűlöli "Albániát" is.
survivor
2024. október 03. 12:53
Nos , akkor a Sorosok is megdöglenek. Pedig van egy pár....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!