Óriásit hibázott az ukrán hadsereg: Putyin azonnal kihasználta a kínálkozó alkalmat

2024. szeptember 05. 11:47

Az orosz elnök szerint Oroszország számára nyitva áll az út a kelet-ukrajnai offenzíva sikeres folytatásához.

2024. szeptember 05. 11:47

Nyitókép: Vyacheslav PROKOFYEV / POOL / AFP

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön azt mondta, hogy Ukrajna kurszki betörése az oroszok Donbász felé történő előretörésének lelassítását célozta, de ez kudarcot vallott, mivel Kijev egyszerűen meggyengítette erőit a front többi részén – írja a Reuters.

Putyin a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon kifejtette, hogy Ukrajna azzal, hogy nagy és jól képzett egységeket juttatott Oroszországba, saját magát gyengítette meg, és lehetővé tette Oroszország számára, hogy felgyorsítsa a kelet-ukrajnai offenzívát.

Az orosz elnök azt is kijelentette, hogy Oroszország szent kötelessége a megszállók kiűzése.

Ezzel kapcsolatban jó hírként számolt be róla, hogy az orosz erők elkezdik kiszorítani az ukrán csapatokat Kurszkból.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. szeptember 06. 07:32
Az egyik oldalon az ukrán hadsereg - a másik oldalon Putyin Őfényessége. Ázsia.
reiblistvan
2024. szeptember 06. 02:15
Olvastam valahol : az oroszoknak ki van adva : a Kurszki betörés letörésekor nincsen fogoly ejtés !! Ez gondolom azt jelent nincs kegyelem ! Ha én lennék ott katona ukrán oldalon , azt hiszem ez a hír nem igazán motiválna ! Bekerítik őket előbb -utóbb aztán megy a mészárlás ! Persze tudom ezért is az oroszok lesznek a hibásak ! A média nem is adja át teljesen mekkora őrület folyik most ott ! Ez a Poljanszki rakéta támadásnál : hány halott van , állítólag vannak külföldi kiképzők is az áldozatok között? ! Kik ők , állítólag svédek voltak ?? Európában miért nincs erről szalagcím ?? Miért nem tud erről a közvélemény ?? Persze lehazudják a csillagos eget is az ukránok (persze az oroszok is hazudnak )
B_kanya
2024. szeptember 05. 22:41
lauderstenonis-2CsakOlvas 2024. szeptember 05. 21:24 "A videók és fényképek alapján a veszteség azonosítható." Oryx szenilis, ugye?
Bastyaelvtars
2024. szeptember 05. 21:58 Szerkesztve
...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!