Súlyos fenyegetés érkezett Oroszországból: a lengyel határig is elérhet a változás szele

2024. szeptember 04. 22:38

Dmitrij Medvegyev egy pufferzóna felállításáról fejtette ki a véleményét.

2024. szeptember 04. 22:38

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

Az ukrán határon létfontosságú Oroszország számára egy ütközőzóna, annak érdekében, hogy megvédje magát az ukrán hadsereg támadásaitól. Ezen pufferzóna szélessége attól függ majd, hogy milyen típusú fegyvereket szállítanak Kijevnek – árulta el Dmitrij Medvegyev a TASzSz beszámolója alapján.

A korábbi orosz elnök azt is hozzátette, hogy a Nyugat minél nagyobb hatótávolságú eszközöket ad át a kelet-európai országnak, annál jobban ki kell terjeszteni ezen védőövezet határát.

Meglátása szerint, ha esetleg fejlett ballisztikus rakétákat kap Kijev, akkor akár Lengyelország határáig is kiterjedhet ez a zóna.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion8
2024. szeptember 05. 08:37
"hogy megvédje magát az ukrán hadsereg támadásaitól" Azért ez elég groteszk annak fényében hogy a ruszkik támadták meg Ukrajnát és nem fordítva. Ez a Dmitrij egy alkoholista sz@rkupac, bayer ruszki kiadásban.
SigSauer
2024. szeptember 05. 06:25 Szerkesztve
Teljesen igaza van. Ezzel, az ilyen szinten elhülyített, félig vagy teljesen benácult izét, nevezzük "ukrán népnek", nem lehet semmilyen szinten, semmit kezdeni. Kurvák, náci, gengszterek, agymosva meg pár szerencsétlen zombi, akinek annyi akaratereje van, mint egy szobapáfránynak és oda megy megdögleni, ahová küldik. Igazából meg kellene szüntetni az egész hányingert, amit létrehoztak a globalisták. Megnyugtató az lenne, ha a Dnyeper lenne az orosz határ, onnan nyugatra meg egy demilitarizált övezet jönne létre, ENSZ fennhatósággal és közös orosz-EUs békefenntartókkal. Ezt az ún. Ukrajnát végleg el kell törölni, rettenetesen veszélyes. Az állampolgárait meg vissza kell toloncolni, otthon dolgozni, ha már itt nem akarnak.
files32
2024. szeptember 05. 05:10
Napi fenyegetés az alkesztől.
Lehigh
2024. szeptember 05. 03:09
Szerintem ez nem fog megtorteni. NUKLEARIS HABORUBAN EUROPA MEGSEMISUL. EUROPA utkozozona. Minden szimulator azt mutatta amit eddig lattam. Oroszorszag szinten megszunik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!