Kíméletlen volt a „rajongóival” a Harry Potter-könyvek írónője

2024. szeptember 24. 22:12

J. K. Rowling tárgyilagosan válaszolt az őt szapulóknak.

2024. szeptember 24. 22:12
J.K. Rowling

Fotó: Tolga Akmen/AFP

Mint arról korábban beszámoltunk, egyre többször hallatja a hangját közéleti témákban a világhírű írónő, J. K. Rowling. A Harry Potter-sorozat szerzője a brit közügyekkel és az olimpián nagy vihart kavaró transznemű bokszolóval, Imane Heliffel és egy paralimpián induló sportolóval kapcsolatban is elmondta a véleményét.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezúttal egy közösségi oldalon kapott támadásra reagált frappánsan, miután azt üzenték neki, hogy borzalmas és hülye nő, égetik a szánalmas könyveit és pillecukrot sütögetnek a lángok fölött.

Ugyanazt a jogdíjat kapom, akár elolvassa, akár elégeti őket. Élvezze a mályvacukrot!”

– írta válaszként az írónő.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. szeptember 24. 23:58 Szerkesztve
És aki nekem bármiféle fajta szarságba akárhogy is bele merészel kezdeni hogy elérj BÁRMI MÁST KEZDJEK EZEKKEL A FÉRGEKKEL AZOIN KÍVŰL HOGY AGYON ÜTÖM EGY KURVA SZÓ NÉLKÜL KIDOBOM SEMMIBE VESZEM A LÉTEZŐ LÉEGORDENÁLÉBB MÓDON ELKÜLDJEM A KURVA ANYJÁBA??? AZ IS MEG FOG DÖGLENI! NEM!!! ÉS HA EZT KÉPTELEN VAGY FELFOGNI AZT EMRÉSZELED KÉPZELNI BÁRMI FÉLE ÚTON MÓDON FOLYTATHATOD CSAK AZÉRT IS KIERŐSZAKOLHATOD??? HULLA VAGY!
Gullwing
2024. szeptember 24. 23:24
Miről ismerszik meg a buta libcsi? Még reklámozza is az ostobaságát...🤣
Kybon
2024. szeptember 24. 23:22
Megáll a zész! Van akkor butalipcsi és van kiokosodott lipcsi! De már másik kaszt, és nem bírják egymás szagát...
EX_Terminator
2024. szeptember 24. 23:01
Réges rég kifogytam a humor érzékemből. Ezek semmi mást nem érdemlenek azon kívül hogy ki rúgdossák belőlük a szart. ÉS AKÁRMIT IS CSINÁLJANAK EHHEZ FOGOK IGAZODNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!