Ujjongva fogadták, repesnek az örömtől Von der Leyenék a párizsi olimpia megnyitóját: „befogadás, szolidaritás és sokszínűség”

2024. augusztus 01. 10:05

„A sport igazságosabbá, befogadóbbá és hozzáférhetőbbé tételére tett erőfeszítésekkel az EU hozzájárul a béke, az egység, a szolidaritás és a sokszínűség alapértékeinek megvalósításához” – olvasható a Bizottság beszámolójában.

2024. augusztus 01. 10:05
null

Nyitókép: Európai Bizottság hivatalos oldala

„Mindennapi életünkben is ezt tesszük – amikor kerékpárral megyünk dolgozni vagy úszni. Élőben vagy a tévében nézzük és élvezzük. A sport mindenütt jelen van körülöttünk, és európaiak millióinak életének szerves részét képezi” – olvasható az Európai Bizottság hivatalos oldalán.

Az Ursula von der Leyen által vezetett testület beszámolója úgy folytatódik: „A hajón a fiatalságot, a nyitottság szellemét és az EU dinamizmusát szimbolizáló táncosok produkcióját láthattuk.

„Ez egyedülálló lehetőség volt az EU számára, hogy népszerűsítse olyan értékeit, mint a béke, az egység és a szolidaritás, ahol a sokszínűség erősség, a csapatszellem pedig a siker kulcsa, összekapcsolva azokat a 2024-es párizsi olimpiai játékok értékeivel”

– olvasható az írásban.

Ezt is ajánljuk a témában

„A sport igazságosabbá, befogadóbbá és hozzáférhetőbbé tételére tett erőfeszítésekkel az EU hozzájárul a béke, az egység, a szolidaritás és a sokszínűség alapértékeinek megvalósításához”

 – írták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
strz-123
2024. augusztus 02. 14:26
Befogadás, befogadás... mikor fogod már be?
Martell 2
2024. augusztus 01. 20:04
Nem csodálom hogy ezeknek az aberrált szaroknak tetszett.
salátás
2024. augusztus 01. 15:24
"A sport igazságosabbá,... tételére tett erőfeszítésekkel" így ütötte ki egy férfi a női ellenfelét egy ütéssel az olimpián köszönik a nők ,szerintem jobb lenne, ha megbasznátok a kurva anyátokat ezek a póttevékenységeitek helyett
oberennsinnen49
2024. augusztus 01. 14:23
A kitervelt - zsidó recept - provokáció mióta a "béke, az egység és a szolidaritás, a sokszínűség erősség, a csapatszellem a kulcsa, "? Az készséggel elismerendő, hogy Leyen, Michel, Metsola, Weber-féle pol. prostituáltak, pol. stricik, pol. pedofilok számára: IGEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!