Antiszemitizmust kiált a queer DJ – az olimpia megnyitója után halálosan megfenyegették

2024. augusztus 02. 06:56

Az ügyvédje által kiadott közleményben kemény üzenetet intézett az őt megfélemlítőkhöz.

2024. augusztus 02. 06:56

Nyitókép: Képernyőfotó

Még egy héttel az olimpia megnyitója után is forrnak az indulatok a showműsor miatt, melyben fontos szerep jutott Barbara Butch-nak, aki magát úgy jellemezte korábban, mint 

szerelmi aktivista, DJ és producer”.

Mint kiderült az előadó céljának tekinti, hogy „egyesítse az embereket”, hogy „a zenén keresztül szeretetet sugározzon a számukra”. Zenei munkássága mellett kiáll az LMBTQ-jogok mellett, főleg a leszbikus jogokért harcol, de mellette a túlsúlyosak elfogadtatásáért is küzd. Butch „glóriás Jézusként” jelent meg az egyik legbotrányosabbnak tartott jelenetben, amikor Az utolsó vacsora című Da Vinci-festményt jelenítették meg elvileg. Utóbbi állítást azóta a szervezők árnyalták.

Thomas Jolly, az ünnepség művészeti igazgatója pár nappal a ceremónia után azt mondta, hogy a jelenetnek semmi köze az ikonikus festményhez, amely Jézus utolsó vacsoráját ábrázolja a 12 apostollal, inkább a görög mitológia ihlette.

Kapcsolódó vélemény

 

A DJ, – aki korábban a Sziget fesztiválon is fellépett – az elmúlt napokban azzal került be a sajtóba, hogy több rendőrségi feljelentést tett, mert a megosztó nyitóműsort követően halálos fenyegetéseket is kapott. Az ügyvédje, Audrey Msellati közleményt is kiadott a történtek kapcsán, melyben arról írt, hogy ügyfele az olimpiai játékok megnyitója után „egy rendkívül erőszakos internetes zaklatási és rágalmazási kampány célpontja lett”.

Halállal, kínzással és nemi erőszakkal fenyegették meg, emellett számos antiszemita, homofób, szexista sértés célpontja volt” 

részletezte az ügyvéd.

„Barbara Butch elítéli ezt az aljas gyűlöletet, amelyet ellene, az általa képviselt és képviselt dolgok ellen irányul. Ezért több feljelentést tesz az ilyen cselekmények ellen, akár francia állampolgárok, akár külföldiek követik el, és szándékában áll üldözni mindenkit, aki a jövőben megpróbálja megfélemlíteni őt” – állt a kommünikében.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 02. 19:34
Remélem gyorsan kibelezik a gusztustalan kocát. Hallgatnám a visitását!
catalina11
2024. augusztus 02. 18:50
A botrányos olimpiai megnyitó Utolsó Vacsora gúnyképének főszereplője, Barbara Butch, aki magát glóriás Jézusként aposztrofálja, apai és anyai ágon is zsidó. Most, hogy nagy a felháborodás kijelenti, hogy ez a felháborodás valójában nyílt antiszemitizmus. Szerintem is az, de megvan az oka, amiről mindig hallgatnak a zsidók. Provokálnak, aztán az antiszemitizmus pajzsa mögé bújnak, mi meg szégyelljük magunkat, de minimum feszengjünk lesütött szemmel. és ami a lényeg: Egy magyar zsidóról sem tudok, aki nyilvánosan kiállt volna a gusztustalanság, a kereszténygyalázás és a gusztustalan kereszténygyalázás ellen. Hol van a híres érzékenység? Most nem szolgálja az üzletet? Terelnek, maszatolnak, hamisítanak.
catalina11
2024. augusztus 02. 16:40
kastellorizo 2024. augusztus 02. 07:06 Pont olyan, mint Puzsér. Provokált, pofán vágták, hisztizik." egy vérből valók vagynak...
Mandiner444hu
2024. augusztus 02. 12:34
Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják. Isten izzó haraggal gyűlöli a bűnt. Hazugság, hogy mindenki azt teheti amit csak akar. Isten végülis mindenkit elfogad, szeret szokták mondani. Hazugság. Aki bűnben él elkárhozik. Sátánista Olimprájd Értsd meg, hogy az utolsó időkben nehéz lesz helytállni. Az emberek ugyanis egoisták lesznek, akik csak magukat és a pénzt szeretik; dicsekvők lesznek és büszkék, akik gonosz dolgokat mondanak másokról; szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok és istentelenek. Hiányozni fog belőlük a mások iránti szeretet, nem akarnak majd megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, mértéktelenek és féktelenek lesznek, akik gyűlölik a jót. Elárulják majd a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmerően cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják.-2 Timótheus 3:1-4 Sátán nyíltan előlépett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!