Zelenszkij: Ukrajna mindig hálás lesz Joe Bidennek

2024. július 22. 09:44

„Őszintén reméljük, hogy Amerika erős és folytatódó vezető szerepe megakadályozza az oroszok gonosz sikerét vagy azt, hogy az agressziójuk kifizetődjön” – hangsúlyozta az ukrán elnök.

2024. július 22. 09:44

Fotó: SAMUEL CORUM / AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közölte, országa mindig hálás lesz Joe Bidennek, egyúttal „nehéz, de határozott” döntésnek nevezte az amerikai vezető vasárnap bejelentett visszalépését az amerikai elnökjelöltségtől.

„Az elmúlt években sok erős döntés született, és emlékezni fogunk rájuk, mint Biden elnök bátor lépéseire, amelyeket kihívásokkal teli időkben tett” – hangsúlyozta az X közösségi oldalon közzétett bejegyzésében Zelenszkij.

Az ukrán államfő kijelentette: mindig hálásak lesznek Joe Bidennek, amiért „rendületlenül támogatja Ukrajna szabadságharcát”

„Támogatta országunkat a történelem legdrámaibb pillanatában, segített nekünk abban, hogy megakadályozzuk Putyint országunk megszállásában, és azóta is támogat minket ebben a szörnyű háborúban” – fogalmazott.

„Mindazonáltal a jelenlegi helyzet nem kevésbé nehéz Ukrajnában és egész Európában, és őszintén reméljük, hogy Amerika erős és folytatódó vezető szerepe megakadályozza az oroszok gonosz sikerét vagy azt, hogy az agressziójuk kifizetődjön” – tette hozzá az ukrán elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­n­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Mich99
2024. július 22. 23:34
Igen, Gyilkos Joe sokat tett... Ukraina elpusztításáért.,...
baby-12
2024. július 22. 16:28
Még nem lehet tudni, hogy a következő amerikai elnök (D. TRUMP) hogyan fog békét csinálni. De az biztos: egy reálpolitikus nem öntene dollármilliárdokat egy korrupt országba, nem küldene egy olyan országba fegyvereket, amelynek nincs önkéntes katonasága, és egy reálpolitikus semmilyen témában sem kötne szerződést Ukrajnával, amelyben egy elnökválasztást kihagyó, hataloméhes, csepürágó színész játsza el aaz "ÁLLAMFŐ" szerepét !
Krupp Skya
2024. július 22. 16:16
Zelenszkij: Ukrajna mindig hálás lesz Joe Bidennek „Őszintén reméljük, h A négy millió ukrán halottért én meg pláne, hálás vagyok ezért nem szeretem Trumpot nála egy se halt volna meg,csak a vodka túl adagolásától de az meg ukrán specialitás, az óralopás meg idegen országban a nők megerőszakolásával rohaggyatok meg mind a negyven millióan elsők között természetesen az itt élő szimpatizánsok főleg, a rohadt tetves kurva annyukat!.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!