Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Zelenszkij rádöbbent, az Egyesült Államok nem hívja meg Ukrajnát a NATO-ba

2024. július 01. 18:09

„Donald Trump azt mondja, hogy ha nincs a NATO, akkor talán nem kezdődött volna el a háború” – közölte az ukrán elnök.

2024. július 01. 18:09

Nyitókép: NICOLAS ECONOMOU / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök interjút adott Trudy Rubinnak, az amerikai The Philadelphia Inquirer újságírójának. A beszélgetés során szóba került az esetleges béketárgyalások kérdése is. Zelenszkij szerint van lehetőség arra, hogy Kijev és Moszkva valamilyen módon tárgyalni kezdjen a konfliktus békés rendezéséről.

Az ukrán elnök egy nagyon fontos gondolatát kiemelte a The Kyiv Independent is.

Az Egyesült Államok ma még nem áll készen arra, hogy meghívja Ukrajnát a NATO-ba”

– mondta Zelenszkij, majd így folytatta: „az Egyesült Államok nyíltan beszél erről. Joe Biden elnök szintén beszél róla. Donald Trump azt mondja, hogy ha nincs a NATO, akkor talán nem kezdődött volna el a háború” – közölte az ukrán elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:07
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­e­­­l­d­­­ ­­a­ ­s­z­­e­­x­­i­­ ­p­­u­n­­c­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
VeressZoltán
2024. július 02. 09:44
Addig kell támogatnunk Ukrajnát - mondta valamelyik júniós balfasz - ameddig nem győz. Ebben az lesz az igaz, hogy Ukrajna a nyakukon marad, mint élősködő
lajajakab11
2024. július 02. 09:42
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
VeressZoltán
2024. július 02. 09:38
Még nem állok készen erre drágám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!