Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Soros uniós bíróság

2024. július 04. 09:51

Nevezett bírók hol együtt, hol külön-külön már sok éve szakmányban gyártják a Magyarországot és másokat elmarasztaló migrációs ítéleteket.

2024. július 04. 09:51
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Magyar Nemzet

Nyitókép: FABRICE COFFRINI / AFP

„S láss csodát, a fenti életutakból egyenesen következik a nyílt társadalomnak kedves ítéletek meghozatala. 

Nevezett bírók hol együtt, hol külön-külön már sok éve szakmányban gyártják a Magyarországot és másokat elmarasztaló migrációs ítéleteket. 

A teljesség igénye nélkül: ahogy fentebb jeleztük, tavaly például ugyanez a tanács azért állapított meg jogsértést, mert hazánk a külképviseleteken tette lehetővé a menedékkérelmek benyújtását – vagy korábban a tranzitzónás eljárás miatt. De Bonichot és Rodin részt vállaltak abban az ítéletben is, amelyben a luxembourgi testület elutasította a kvótarendszer elleni magyar és szlovák keresetet. Lycourgos és Bonichot pedig más témában is vitézkedtek: amellett, hogy elítélték hazánkat, mert büntetni merészelte az illegális határátlépéshez nyújtott NGO-segítséget, rákényszerítették Bulgáriát, hogy ismerje el a szülőségét egy azonos nemű párnak, holott ezt a bolgár törvények nem teszik lehetővé.

Minden összeáll tehát: egy magát nyíltnak hirdető, valójában nagyon is zárt birodalmi struktúrát megcélzó ideológia; a struktúrába jól illeszkedő, korlátlan hatalomra vágyakozó bíróság; az ideológia keretein belül mozgó, jogalkalmazás helyett jogalkotást végző, politikai aktivista bírák – és egy hálózat, amely mindezeket átfogva tervezi építeni az Európai Egyesült Államokat, nemzetek, államok, határok nélkül, de »dinamikusan« értelmezett menedékjoggal, »hozzáférhetővé« tett nemzetközi védelemmel és sok-sok migránssal. Nem, én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben. De az összeesküvés-gyakorlatot nagyon is látom.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 05. 16:45
AZ UNIOT TÖBB MINT 10 ÉVE PATKÁNYOK IRÁNYITJÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KI KELL IRTANI ÖKET HÁBORUS BÜNÖS NÁCIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­e­­­l­­d­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
nguru
2024. július 04. 22:20
Soros az uniós bíróság....Ehhez a kijelentéshez mennyire kell hülyének lenni???
obi-wankenobi
2024. július 04. 18:56 Szerkesztve
"Nem, én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben. De az összeesküvés-gyakorlatot nagyon is látom.” Én is mutatnék néhány tényt. Például 1997-ben nyilvánosságra hoztak egy EIR jelentést, amit egy nemzetközi nyomozó csoport gyűjtött össze soros györgy addigi gaztettjeiről. Az írást nem volt egyszerű megszerezni. Ebben aztán van minden. Kábítószer legalizálás, kormányok megbuktatása, migrációztatás, nyílt társadalmi eszme építése, szóval minden, ami rohadtul bűzlik, és minden, ami az országok javainak kiszivattyúzását soros györgy kasszája felé irányítja. Mivel soros györgy rendkívül csavaros eszű ember, hogy sokan nem látják meg az ő sötét tevékenységének lényegét. Az írás is csak azoknak mond valamit, akik hasonlóan csavarosan tudnak gondolkodni. Ha csak a címszavakat olvassuk, már az is sokat elárul, hát még a tartalom. Rohadjál meg gyuri bácsi! Remélem, a pokolban már melegítik neked a kondért! magyarszo4.ingyenweb.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!