Fordulat: már a melegek is tiltakoznak a párizsi olimpia megnyitóünnepsége ellen!

2024. július 28. 16:57

Az egyesület az X-en szállt bele az olimpiai megnyitóba.

2024. július 28. 16:57

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

„Teljesen felháborító látni, hogy ezek a drag queenek kisgyerekek körül táncolnak az olimpián, hogy az egész világ láthatja őket”írja a Gays against Groomers az X-en.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerintük ez a bemutató és gender-show nemcsak amerikai, hanem globális probléma is. 

„Ha nem borzasztja el önöket, akkor nem figyelnek oda”

 – fűzték hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

A posztot itt nézheti meg:

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­­k­e­­l­­d­­ ­a­­ ­s­z­e­­­x­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Csubszi
2024. július 29. 16:50
Bezzeg Mohamedet nem merték megjeleníteni, a gyáva férgek! Franciaország fele beleőrült az önzésbe: én, én, én, nekem mindent szabad! HÁT NEM, NEM SZABAD MINDENT, ezt sem! Meglesz a böjtje!
Bastyaelvtars
2024. július 29. 08:22
Az a baj , ti ótvaros hobbináci retkek, hogy az olimpiai megnyitó nem csak a travikról szólt, csak ti úgy csináltok mintha ez lett volna a sok órás program egyetlen eleme, miközben ez csak egyetlen show elem volt a több 100 látványosság és performance között. És ebből kiindulva en bloc gyalázzátok a teljes olimpiai megnyitot franciaorszagostol. Na ezért vagytok ti a beteg állatok és nem a kreatív tervezők.
zabszem
2024. július 29. 07:32
Lami66: Ha nem az utolsó vacsorát formálták volna meg, akkor is épp ugyanolyan undorító, közönséges szar, valljuk be.. A buzik, szajhák az egész műsor "magát adták" és nem egy jelenetben... Ezért nem kellett volna milliárdokat kifizetni.... Bármelyik prostinegyedet meghívhatták volna Párizsból....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!