Az oroszok példátlanul gyorsan lecsavarták Zelenszkij mestertervét

2024. július 11. 13:06

„Oroszország nem vesz részt Ukrajna tervezett második békecsúcsán” – mondta az orosz külügyminiszter-helyettes.

2024. július 11. 13:06
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtószolgálat

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Ukrajna újra elkezdte keresni a lehetőséget, hogy felvegyék a kapcsolatot Oroszországgal az orosz-ukrán háború békés rendezése érdekében.

Több, az ügyet ismerő személy szerint nagyon egyszerű oka van erre Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, ugyanis érdekében állhat egy megegyezés a novemberi amerikai választások előtt, hiszen egyre nagyobb esély van rá, hogy visszatér a Fehér Házba Donald Trump.

Oroszország nem vesz részt Ukrajna tervezett második békecsúcsán

– számolt be róla a Kyiv Independent. Erről a lap beszámolója szerint Mihail Galuzin orosz külügyminiszter-helyettes beszélt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 397 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 12. 17:14
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
baby-12
2024. július 12. 08:32
" Biden elnök csütörtök este megrökönyödést váltott ki, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt „Putyin elnökként” mutatta be – számolt be a New York Post „És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság. "Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr” A háborút végső soron az USA és az Orosz Föderáció tudná béke szerződéssel lezárni ! Bident is ez foglakoztatja, de olyan potyaleső vendégei vannak, mint Zelenszkij. Ez a zavaró tényező hozta zavarba! Végül is azu irány jó !
krisz09
2024. július 11. 23:35
Szép estét! Csak kérdezem: nem volna magasabb színvonalú a komment szekció, és ezáltal a Mandiner oldala is, ha az oldal moderálná a trágár szövegeket? Törölné a trágár szavakat, vagy akár a teljes kommentet. Gondolom, akár mesterséges intelligenciával is meg lehetne oldani, akkor pénzbe se kerülne. De akár ember is végezhetné, megérné a költségét, mert nagyságrendekkel emelkedne a színvonal. Ha nem bánjátok, ezt a kommentemet többször is be fogom küldeni, hátha eljut a szerkesztőkhöz. Vagy azokhoz a kommentelőkhöz, akik nem tudják saját magukat moderálni. Értem én az indulatot, de a verbális erőszak is erőszakot szül, nem visz előre.
B_kanya
2024. július 11. 22:14
FeketeFehér 2024. július 11. 18:49 "A kifinomult fideszes érvkészlet." A fideath-7 pajtikád esetén lapítasz, hogy "fújná csótányírtóval teli a pofádat" :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!