Így aranyoskodott az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo (VIDEÓK)

2024. június 23. 11:36

A portugál klasszis előbb a meccs megkezdése előtt viccelődött a bekísérő gyerkőcökkel, majd mosolyogva fogadott egy, a pályára berohanó tízéves kisfiút.

2024. június 23. 11:36
Euro 2024: Turkey - Portugal

Nyitókép: Friso Gentsch/DPA/AFP

Cristiano Ronaldo a meccs előtt és az első félidőben is megmutatta, hogy helyén van a szíve. A 39 éves csapatkapitány a meccs előtt nevettette meg a bekísérő lányokat, majd a második félidő derekán fogadott mosolyogva egy tíz év körüli fiúcskát, aki beszökött hozzá a pályára.

Az ötszörös Aranylabdás labdarúgó a fiú kérésére odaállt mellé és mosolyogva belenézett a telefonja kamerájába.

Portugália már az első félidőben lerendezte a törököket, a másodikban pedig az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo egy önzetlen gólpasszal jelezte, hogy az utolsó nagy tornáján fontosabb számára a válogatott sikere, mint az egyéni dicsőségek hajszolása. 
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. június 23. 19:30
A gyerek még hagyján, de ezek a beszaladgáló idióták az agyamra mennek! A játékot nem tisztelik, valószínűleg nem is szeretik. A pokolba velük! A rendes focirajongó nem jut miattuk jegyhez!!!
Öreg Palóc
2024. június 23. 16:28
Ne, aranyoskodjon idióta 6 osztályos focista !! Az UEFA-nak szabályt kellene hozni rá, hogy tiltsák el azt a hülye focistát is, akihez ha egy szurkoló - a meccsen - berohan a pályára szelfizni és a focista önként mellé áll !!! Tegnap jól látható volt ez, mert "ronaldó" oda állt pózolni az első fiúcska mellé, és után 2 percenként jött még három !!! Négyszer szakadt félbe a meccs és ebben ő is közrejátszott!! Tehát szabály kell ! Azt aki önként pózol egy meccsen, automatikusan el kell tiltani. Szurkolóknak meg, meg kell mondani, hogy aki berohan, azzal direkt nem fognak pózolni a játékosok és még a kedvence is el lesz tiltva !!! Rögtön abba hagyják majd !
zakar zoltán béla
2024. június 23. 12:06
Az Indexen mocskolja egy cga nevű zártzízi úszó Milákot! A szokásos: "én tudok mindent, ha mondom"!
zakar zoltán béla
2024. június 23. 11:46
Ócska boolvaary
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!